Aanmelden
De tip van euro-boek.nl
actueel

De onafhankelijke meta-boekzoekmachine

Meer dan 250 miljoen boeken ter keuze
Alle voordelen op rij:
  • Enorme keuze met buitengewoon hoog percentage treffers
  • De mogelijkheid prijzen te vergelijken met de hoogste prijstransparantie
  • Boeken kopen simpel en snel, 24/7.

euro-boek.nl is de toonaangevende meta-zoekmachine in europa. Als online portaal beschikt hij over een keuze uit meer dan 250 miljoen boeken. Alle boeken zijn uiterst nauwkeurig gesorteerd en dankzij de modernste zoekmachine-technologie gemakkelijk te vinden. Of het om antiquarische of om nieuwe boeken gaat: op de servers van euro-boek.nl is praktisch ieder boek te vinden.

Bij iedere zoekopdracht aan euro-boek.nl worden er door het systeem gelijktijdig ongeveer 60.000 opdrachten aan antiquariaten, resten- en retourhandels en moderne boekwinkels in het binnen- en buitenland gegeven. Een paar seconden later worden de resultaten bij euro-boek.nl samengevat en voor de gebruiker overzichtelijk gepresenteerd.

Daarbij geeft euro-boek.nl niet alleen een buitengewoon hoog treffer-percentage, maar ook slimme mogelijkheden om de boekenprijzen te vergelijken. Bovendien kunnen alle boeken online besteld worden. Simpel en snel. 24/7.

euro-boek.nl werd in het jaar 2000 opgericht en is gevestigd in Wenen. Als online-firma is euro-boek.nl ontstaan uit een website voor antiquarische boeken. Tot de partners van euro-boek.nl horen firma's als Amazon.com, Bol.de, Libri.de, Buch.de, Thalia enz., enz. Daar komen nog 35 online-markten voor antiquarische boeken bij. Alles bij elkaar verbindt euro-boek.nl ongeveer 60.000 boekhandelaren in Europa en over de hele wereld.

Als een titel toch niet onmiddellijk gevonden wordt of ter beschikking staat, kan de gebruiker het gewenste boek aan zijn persoonlijk prikbord aanbrengen. Daardoor wordt de titel bij iedere actualisering van de gegevens automatisch gezocht en bij succes per e-mail bij de gebruiker gemeld.