- 5 resultaten
laagste prijs: € 7,90, hoogste prijs: € 28,00, gemiddelde prijs: € 17,36
1
De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
bestellen
bij bol.com
€ 7,90
verzending: € 2,991
bestellenGesponsorde link
Walter Lanckmans:

De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - nieuw boek

2010, ISBN: 9789058563477

De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Meer...

Nieuw, Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. (EUR 2.99) bol.com
2
De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
bestellen
bij bol.com
€ 7,90
verzending: € 2,991
bestellenGesponsorde link

Walter Lanckmans:

De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - nieuw boek

2010, ISBN: 9789058563477

De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Meer...

Nieuw, Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Verzendingskosten:Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. (EUR 2.99) bol.com
3
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
bestellen
bij ZVAB.com
€ 28,00
verzending: € 12,501
bestellenGesponsorde link
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789058563477

[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De… Meer...

Verzendingskosten: EUR 12.50 BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
4
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 28,00
verzending: € 12,501
bestellenGesponsorde link
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789058563477

[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de … Meer...

Verzendingskosten: EUR 12.50 BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
5
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie. - LANCKMANS, WALTER.
bestellen
bij ZVAB.com
€ 15,00
verzending: € 12,001
bestellenGesponsorde link
LANCKMANS, WALTER.:
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie. - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 9058563472

[EAN: 9789058563477], [SC: 12.0], [PU: Stichting Kunstboek], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie… Meer...

Verzendingskosten: EUR 12.00 Frans Melk Antiquariaat, HILVERSUM, Netherlands [854345] [Rating: 5 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie


EAN (ISBN-13): 9789058563477
ISBN (ISBN-10): 9058563472
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Allmedia, Uitgeverij
118 Bladzijden
Gewicht: 0,783 kg
Taal: dut/Holländisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-04-02T15:22:19+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-11-09T15:06:31+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789058563477

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-5856-347-2, 978-90-5856-347-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hilde deweer
Titel van het boek: taart


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9789058563200 Een pluim voor de chef / druk 1: wild gevogelte en vlees (Walter Lanckmans, Hilde Deweer, Bart van Leuven)


< naar Archief...