- 5 resultaten
laagste prijs: € 2,00, hoogste prijs: € 29,06, gemiddelde prijs: € 12,21
1
bestellen
bij booklooker.de
€ 2,00
verzending: € 2,901
bestellenGesponsorde link
Schaetzing, Edgar E.:

Management in Hotellerie und Gastronomie.600 Fachberatung / Service-Manager - pocketboek

1982, ISBN: 9783920683003

[PU: Neuer Handels-Verlag --], 332 S. : graph. Darst. 24 cm --- Softcover -- Lahgerungssuren. Guter zustand, textsauber. Hallo, zvab/abebooks-Besteller: Lust auf meine -zig Billig-Bü… Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 2.90) Büchergarage
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 5,00
verzending: € 2,001
bestellenGesponsorde link

Schaetzing, Edgarr E. (Fachberatung):

Management in Hotellerie und Gastronomie. - pocketboek

1979, ISBN: 3920683005

[EAN: 9783920683003], [PU: Neuer Handels-Verlag,, Bad Wörishhofen,], 315 S. Kt. Ebd. m. leichten Gebrauchsspuren, sonst gut erhalten. de, Books

Verzendingskosten: EUR 2.00 Antiquariat Nam, UstId: DE164665634, Freiburg, Germany [8659208] [Rating: 3 (von 5)]
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 5,00
verzending: € 2,001
bestellenGesponsorde link
Schaetzing, Edgarr E. (Fachberatung):
Management in Hotellerie und Gastronomie. - pocketboek

1979

ISBN: 3920683005

[EAN: 9783920683003], [PU: Neuer Handels-Verlag,, Bad Wörishhofen,], 315 S. Kt. Ebd. m. leichten Gebrauchsspuren, sonst gut erhalten. de, Books

Verzendingskosten: EUR 2.00 Antiquariat Nam, UstId: DE164665634, Freiburg, Germany [8659208] [Rating: 4 (von 5)]
4
bestellen
bij booklooker.de
€ 20,00
verzending: € 1,451
bestellenGesponsorde link
Edgar E. Schaetzing:
Management in Hotellerie und Gastronomie - gebruikt boek

ISBN: 3920683005

2. Auflage, überarbeitet und erweitert, DE, [SC: 1.45], wie neu, privates Angebot, Banküberweisung, Selbstabholung und Barzahlung, Internationaler Versand

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 1.45) booklookaeva
5
Management in Hotellerie und Gastronomie
bestellen
bij amazon.de
€ 29,06
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Management in Hotellerie und Gastronomie - pocketboek

1982, ISBN: 9783920683003

Taschenbuch, Publiziert: 1982T, Produktgruppe: Buch, Kategorien, Bücher, 1982

Gut Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) reBuy reCommerce GmbH

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Management in Hotellerie und Gastronomie


EAN (ISBN-13): 9783920683003
ISBN (ISBN-10): 3920683005
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1985
Uitgever: Bad Wörishofen, Neuer Handelsverlag,

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-12-26T14:12:12+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-12T20:44:49+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783920683003

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-920683-00-5, 978-3-920683-00-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: schätzing, schaetzing edgar
Titel van het boek: management hotellerie und gastronomie, service management


< naar Archief...