- 5 resultaten
laagste prijs: € 1,30, hoogste prijs: € 85,59, gemiddelde prijs: € 33,79
1
Food Emulsifiers and Their Applications - Richard W Hartel, Gerard L. Hasenhuettl
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 78,03
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Richard W Hartel, Gerard L. Hasenhuettl:

Food Emulsifiers and Their Applications - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0412076217

[SR: 1232994], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9780412076213], Springer, Springer, Book, [PU: Springer], Springer, 467358, Industrie, 467352, Branchen & Berufe, 403434, Business & Karriere, 5416… Meer...

Gebraucht. Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 6 - 10 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) ErgodeBooks Ships From USA
2
Food Emulsifiers and Their Applications - Richard W Hartel, Gerard L. Hasenhuettl
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 85,59
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Richard W Hartel, Gerard L. Hasenhuettl:

Food Emulsifiers and Their Applications - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0412076217

[SR: 1232994], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9780412076213], Springer, Springer, Book, [PU: Springer], Springer, 467358, Industrie, 467352, Branchen & Berufe, 403434, Business & Karriere, 5416… Meer...

Neuware. Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Gewöhnlich versandfertig in 1 bis 3 Monaten. (EUR 0.00) Amazon.de
3
Food Emulsifiers and Their Applications - Richard W. Hartel, Gerard L. Hasenhuettl
bestellen
bij amazon.com
$ 1,60
(ongeveer € 1,30)
bestellenGesponsorde link
Richard W. Hartel, Gerard L. Hasenhuettl:
Food Emulsifiers and Their Applications - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0412076217

[SR: 8618598], Hardcover, [EAN: 9780412076213], Springer, Springer, Book, [PU: Springer], Springer, This book is the first reference to focus on the applications of food emulsifiers. Writ… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days., exclusief verzendingskosten anybookltduk
4
Food Emulsifiers and Their Applications - Richard W. Hartel, Gerard L. Hasenhuettl
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 1,64
(ongeveer € 1,85)
verzending: € 4,801
bestellenGesponsorde link
Richard W. Hartel, Gerard L. Hasenhuettl:
Food Emulsifiers and Their Applications - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 0412076217

[SR: 4857523], Hardcover, [EAN: 9780412076213], Springer, Springer, Book, [PU: Springer], 1997-07-31, Springer, 270704, Weight Control, 271143, Diets & Healthy Eating, 66, Food & Drink, 1… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Europa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Usually dispatched within 1-2 business days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 4.80) momox co uk
5
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 2,19
verzending: € 2,001
bestellenGesponsorde link
R. Hartel:
Food Emulsifiers and Their Applications - gebruikt boek

ISBN: 0412076217

[EAN: 9780412076213], Gebraucht, guter Zustand, Technology|Food Science, Technology|General, Cooking|General, 590 Gramm., [PU: Chapman & Hall]

  - NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 2.00 medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 4 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Food Emulsifiers and Their Applications

This book is the first reference to focus on the applications of food emulsifiers. Written for food technologists, R & D, and product development personnel, it discusses the use of emulsifiers in a variety of food products: dairy, bakery, confectionery, margarines, spreads and salad dressings. Carbohydrate - emulsifier and protein - emulsifier interactions are also discussed, as are specifications and analytical procedures, manufacturing equipment, and more.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Emulsifiers and Their Applications


EAN (ISBN-13): 9780412076213
ISBN (ISBN-10): 0412076217
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1997
Uitgever: Springer

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-07-07T05:24:25+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2019-10-19T13:20:35+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0412076217

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-412-07621-7, 978-0-412-07621-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hasenhuettl, hasenhüttl, härtel
Titel van het boek: food


Gegevens van de uitgever

Auteur: Richard W Hartel; Gerard L. Hasenhuettl
Titel: Food Emulsifiers and Their Applications
Uitgeverij: Springer; Springer US
302 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1997-07-31
New York; NY; US
Gewicht: 0,632 kg
Taal: Engels
85,59 € (DE)
87,99 € (AT)
106,60 CHF (CH)
Not available, publisher indicates OP

BB; Book; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; carbohydrate; protein; synthesis; food; development; C; Food Science; Chemistry and Materials Science; Physical Chemistry; Physikalische Chemie; BC; EA; BB

Overview Of Food Emulsifiers. Synthesis and Composition of Food-Grade Emulsifiers. Analysis of Food Emulsifiers. Carbohydrate/Emulsifier Interactions. Protein/Emulsifier Interactions. Physiochemical Aspects of an Emulsifier Functionality. Emulsifiers in Dairy Products and Dairy Substitutes. Applications of Emulsifiers in Baked Foods. Emulsifiers in Confectionery. Margarine and Spreads. Emulsifier Trends for the Future

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780387073347 Landolt-Bvrnstein: Numerical Data and Functional Relationships in Science and Technology - New Series Gruppe/Group 3 Crystal and Solid State Physics (Hellwege, K Hellwege, A (Eds))


< naar Archief...