1988, ISBN: 9780670815500
gebonden uitgave
Skyhorse. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex library c… Meer...
usa, usa | Biblio.co.uk |
LA Nouvelle Patisserie: The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts - gebonden uitgave, pocketboek
1988, ISBN: 9780670815500
Viking, Gebundene Ausgabe, 272 Seiten, Publiziert: 1988-11-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.59 kg, Verkaufsrang: 4961455, Freizeit, Haus & Garten, Kategorien, Bücher, Gebäck, Backen, … Meer...
amazon.de ThriftBooks-Chicago USA Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 2 bis 3 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Details... |
La Nouvelle Patisserie : The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts - gebruikt boek
ISBN: 9780670815500
Penguin Publishing Group. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages., Penguin Publishing Gr… Meer...
Biblio.co.uk |
La Nouvelle Patisserie : The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts - gebruikt boek
ISBN: 9780670815500
Penguin Publishing Group. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects., Penguin Publishing Group, 3
Biblio.co.uk |
La Nouvelle Patisserie : The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts by Jacqueline, Duperret, Jean-Yves Mallorca - gebruikt boek
1988, ISBN: 9780670815500
Hardcover book. 288 pages. Published by Penguin Publishing Group (1988) Media > Book, [PU: Viking Press]
BetterWorldBooks.com used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
1988, ISBN: 9780670815500
gebonden uitgave
Skyhorse. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex library c… Meer...
Duperret, Jean-Yves, Mallorca, Jacqueline:
LA Nouvelle Patisserie: The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts - gebonden uitgave, pocketboek1988, ISBN: 9780670815500
Viking, Gebundene Ausgabe, 272 Seiten, Publiziert: 1988-11-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.59 kg, Verkaufsrang: 4961455, Freizeit, Haus & Garten, Kategorien, Bücher, Gebäck, Backen, … Meer...
La Nouvelle Patisserie : The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts - gebruikt boek
ISBN: 9780670815500
Penguin Publishing Group. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages., Penguin Publishing Gr… Meer...
La Nouvelle Patisserie : The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts - gebruikt boek
ISBN: 9780670815500
Penguin Publishing Group. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects., Penguin Publishing Group, 3
La Nouvelle Patisserie : The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts by Jacqueline, Duperret, Jean-Yves Mallorca - gebruikt boek
1988, ISBN: 9780670815500
Hardcover book. 288 pages. Published by Penguin Publishing Group (1988) Media > Book, [PU: Viking Press]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - LA Nouvelle Patisserie: The Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts
EAN (ISBN-13): 9780670815500
ISBN (ISBN-10): 0670815500
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1988
Uitgever: Viking
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-03-23T16:49:13+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-04-01T17:42:43+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0670815500
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-670-81550-0, 978-0-670-81550-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: perret, duperret, mallorca
Titel van het boek: the art making beautiful, desserts patisserie, art dessert, science the making, desserts patisseries, plus nouvelle, mallorca, making the art world
< naar Archief...