- 5 resultaten
laagste prijs: € 3,94, hoogste prijs: € 159,50, gemiddelde prijs: € 59,01
1
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - Terry E. Acree, Roy Teranishi
bestellen
bij amazon.com
$ 4,39
(ongeveer € 3,94)
bestellenGesponsorde link
Terry E. Acree, Roy Teranishi:

Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0841225168

[SR: 3820010], Hardcover, [EAN: 9780841225169], American Chemical Society, American Chemical Society, Book, [PU: American Chemical Society], American Chemical Society, Describes the use a… Meer...

  - Gebraucht Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days, exclusief verzendingskosten anybookltduk
2
bestellen
bij ZVAB.com
US$ 54,95
(ongeveer € 38,49)
verzending: € 26,001
bestellenGesponsorde link

Acree and Teranishi:

Flavor Science : Sensible Principles and Techniques - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 0841225168

0841225168 Very Good Ex-Library Condition, Coers: flavor research; bioassays for flavor, sweetness, antagonists, chemesthesis, biotechnology in the flavor industry, quantitative and senso… Meer...

  - Verzendingskosten: EUR 26.00 Mountainview Books
3
Flavor Science: Sensible Principles & Techniques: Sensible Principles and Techniques (Acs Professional Reference Books) - Acree, Terry E. Acree, Roy Teranishi
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 62,62
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Acree, Terry E. Acree, Roy Teranishi:
Flavor Science: Sensible Principles & Techniques: Sensible Principles and Techniques (Acs Professional Reference Books) - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0841225168

[SR: 1664969], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9780841225169], American Chemical Society, American Chemical Society, Book, [PU: American Chemical Society], American Chemical Society, 56522011, L… Meer...

  - , Neuware Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Gewöhnlich versandfertig in 2 bis 4 Wochen (EUR 0.00) Amazon.de
4
bestellen
bij Biblio.com
$ 34,00
(ongeveer € 30,50)
verzending: € 23,321
bestellenGesponsorde link
Acree, Terry E. and Roy Teranishi, eds:
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 9780841225169

Washington, D.C: American Chemical Society, 1993. First Edition. Hardcover. Good. A perfectly serviceable reference copy; nothing fancy, but complete and sturdy. Ex-library copy with us… Meer...

  - Verzendingskosten: EUR 23.32 Blue Jacket Books
5
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques
bestellen
bij Indigo.ca
(ongeveer € 159,50)
bestellenGesponsorde link
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques - nieuw boek

ISBN: 9780841225169

Describes the use and importance of bioassays in the study of flavor chemistry. Examines how precursors and characteristic odor compounds are formed and released. Describes sophisticated … Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Flavor Science : Sensible Principles and Techniques

Describes the use and importance of bioassays in the study of flavor chemistry. Examines how precursors and characteristic odor compounds are formed and released. Describes sophisticated instrumentation routinely used to obtain information quickly from small samples. Discusses biotechnology in the flavor industry. Of interest to professionals both inside and outside the field of flavor research. Based on a successful American Chemical Society workshop.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Flavor Science : Sensible Principles and Techniques


EAN (ISBN-13): 9780841225169
ISBN (ISBN-10): 0841225168
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1993
Uitgever: OUP

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-07-03T15:59:34+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2016-11-07T00:49:52+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0841225168

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8412-2516-8, 978-0-8412-2516-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: terry roy, teranishi


< naar Archief...