- 5 resultaten
laagste prijs: € 5,45, hoogste prijs: € 145,17, gemiddelde prijs: € 104,30
1
Introduction to Food Biotechnology - Perry Johnson-Green
bestellen
bij lehmanns.de
€ 124,30
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Perry Johnson-Green:

Introduction to Food Biotechnology - gebonden uitgave, pocketboek

2002, ISBN: 9780849311529

Buch, Hardcover, Universities throughout the US and the rest of the world offer Food Biotechnology courses. However, until now, professors lacked a single, comprehensive text to present t… Meer...

Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
2
Introduction to Food Biotechnology
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 216,50
(ongeveer € 145,17)
bestellenGesponsorde link
Introduction to Food Biotechnology - nieuw boek

ISBN: 9780849311529

Universities throughout the US and the rest of the world offer Food Biotechnology courses. However, until now, professors lacked a single, comprehensive text to present to their students.… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
£ 4,60
(ongeveer € 5,45)
verzending: € 5,861
bestellenGesponsorde link
Johnson-Green, Perry:
Introduction to Food Biotechnology (Contemporary Food Science) - gebruikt boek

ISBN: 9780849311529

CRC Press. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support the African Children's Educational Trust (A-CET). Ex-library, so some stamp… Meer...

Verzendingskosten: EUR 5.86 Phatpocket Limited
4
Introduction to Food Biotechnology - Perry Johnson-Green
bestellen
bij lehmanns.de
€ 128,10
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Perry Johnson-Green:
Introduction to Food Biotechnology - gebonden uitgave, pocketboek

2002, ISBN: 9780849311529

Buch, Hardcover, [PU: Crc Press Inc], Crc Press Inc, 2002

Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
5
bestellen
bij lehmanns.de
€ 118,50
verzending: € 13,951
bestellenGesponsorde link
Perry Johnson-Green:
Introduction to Food Biotechnology - gebonden uitgave, pocketboek

2002, ISBN: 9780849311529

Hardcover, Buch, [PU: Crc Press Inc]

Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 13.95)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Introduction to Food Biotechnology

Unique in its approach, Introduction to Food Biotechnology describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Written for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, it provides full explanations of many of the technically difficult aspects of biotechnology. The book addresses a comprehensive range of topics in food biotechnology: cell culture, transgenic organisms, regulatory policy, safety issues, and consumer concerns.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Introduction to Food Biotechnology


EAN (ISBN-13): 9780849311529
ISBN (ISBN-10): 0849311527
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2002
Uitgever: Crc Press Inc
293 Bladzijden
Gewicht: 0,567 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-05-27T19:21:14+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-03-10T23:04:19+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0849311527

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8493-1152-7, 978-0-8493-1152-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: johson, john perry, johnson, green
Titel van het boek: biotechnology introduction, intro biotechnology


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781315275703 Introduction to Food Biotechnology


< naar Archief...