- 5 resultaten
laagste prijs: € 1,29, hoogste prijs: € 103,00, gemiddelde prijs: € 25,47
1
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 2,75
(ongeveer € 2,33)
verzending: € 9,611
bestellenGesponsorde link
Hudson, B.J.F.:

Developments in Food Proteins-3 (Developments Series) - gebonden uitgave, pocketboek

1984, ISBN: 9780853342717

Academic Press Inc, 1982. Volume 4. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. In poor condition, suitable as a r… Meer...

GBR, GBR - Verzendingskosten: EUR 9.61 Anybook Ltd, Anybook Ltd
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,41
(ongeveer € 1,29)
verzending: € 20,061
bestellenGesponsorde link

B. J. F. Hudson:

Developments in Food Proteins-3 (Developments Series) - gebonden uitgave, pocketboek

1984, ISBN: 9780853342717

Elsevier Applied Science, 1984. *Price HAS BEEN REDUCED by 10% until Monday, June 19th (weekend sale item)* 304 pp., illustrations, tables, hardcover, ex library, else text and binding … Meer...

Verzendingskosten: EUR 20.06 Zubal Books
3
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 14,19
(ongeveer € 16,61)
verzending: € 5,621
bestellenGesponsorde link
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES) - gebonden uitgave, pocketboek

1984

ISBN: 9780853342717

Editor: Hudson, B. J. F. Elsevier Applied Science, Hardcover, Publiziert: 1984-07-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.23 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Industrial Chemi… Meer...

Gut Verzendingskosten:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.62) Absolute Bliss Books
4
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)
bestellen
bij amazon.com
$ 112,95
(ongeveer € 103,00)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES) - gebonden uitgave, pocketboek

1984, ISBN: 9780853342717

Editor: Hudson, B. J. F. Elsevier Applied Science, Hardcover, Publiziert: 1984T, Produktgruppe: Book, 0.23 kg, Engineering & Transportation, Subjects, Books, Food Science, Agricultural Sc… Meer...

Verzendingskosten:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your account will only be charged when we ship the item. Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.com
5
Developments in Food Proteins
bestellen
bij AbeBooks.com
$ 4,50
(ongeveer € 4,10)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Developments in Food Proteins - gebonden uitgave, pocketboek

1984, ISBN: 0853342717

[EAN: 9780853342717], Used, good, [PU: Elsevier], Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages., Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten:Free shipping. (EUR 0.00) Better World Books, Mishawaka, IN, U.S.A. [51315977] [Rating: 5 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)


EAN (ISBN-13): 9780853342717
ISBN (ISBN-10): 0853342717
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1984
Uitgever: Elsevier Applied Science

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-02-20T11:43:22+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-18T05:11:16+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0853342717

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-85334-271-7, 978-0-85334-271-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hudson
Titel van het boek: developments developments proteins series food


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780853344124 Developments in Food Proteins (B.J.F. Hudson)


< naar Archief...