- 5 resultaten
laagste prijs: € 29,52, hoogste prijs: € 114,97, gemiddelde prijs: € 54,12
1
bestellen
bij ZVAB.com
£ 25,69
(ongeveer € 29,52)
verzending: € 4,491
bestellenGesponsorde link
Dickinson, E. & Rodriguez Patino, J. M. (eds):

Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 0854047530

[EAN: 9780854047536], Used, fair, [SC: 4.49], [PU: Royal Society Of Chemistry], FOOD SCIENCE, This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 4.49 Anybook.com, Lincoln, United Kingdom [312675] [Rating: 5 (of 5)]
2
bestellen
bij alibris.co.uk
£ 26,69
(ongeveer € 30,67)
bestellenGesponsorde link

Dickinson, E. & Rodriguez Patino, J. M. (Eds):

Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 9780854047536

Hard cover, Food Science|Food Science, This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside. This book has hardback covers. Book contains pencil & highlight… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Lincoln, Anybook.com
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 124,95
(ongeveer € 114,97)
verzending: € 16,541
bestellenGesponsorde link
DICKINSON, E.; PATINO, J.:
FOOD EMULSIONS AND FOAMS (Special Publications) - gebonden uitgave, pocketboek

1999

ISBN: 9780854047536

Royal Society of Chemistry. Hardcover. 0854047530 Good; Hardcover with Jacket; Moderate wear to covers; Name on front endpaper; Pages clean & unmarked; Good binding with straight spin… Meer...

Verzendingskosten: EUR 16.54 Salish Sea Books
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 51,00
(ongeveer € 46,93)
verzending: € 16,511
bestellenGesponsorde link
DICKINSON, E.; PATINO, J:
Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability (Special Publications) - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 9780854047536

Royal Society of Chemistry, 1999-02-19. Hardcover. Very Good. Royal Society of Chemistry, 1999. Hard cover, first edition. VG condition with no dust jacket, as issued., Royal Society of… Meer...

Verzendingskosten: EUR 16.51 Turgid Tomes
5
Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability (Special Publications) - DICKINSON, E.; PATINO, J.
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 42,31
(ongeveer € 48,53)
verzending: € 21,351
bestellenGesponsorde link
DICKINSON, E.; PATINO, J.:
Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability (Special Publications) - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 0854047530

[EAN: 9780854047536], Used, very good, [SC: 21.35], [PU: Royal Society of Chemistry], Royal Society of Chemistry, 1999. Hard cover, first edition. VG condition with no dust jacket, as iss… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 21.35 Turgid Tomes, Nashville, TN, U.S.A. [746981] [Rating: 5 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Emulsions And Foams: Interfaces (Special Publications)


EAN (ISBN-13): 9780854047536
ISBN (ISBN-10): 0854047530
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1999
Uitgever: Royal Society of Chemistry

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-01-22T14:43:34+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-17T12:29:49+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0854047530

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-85404-753-0, 978-0-85404-753-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: chemistry interfaces, emulsions emulsion stability, foams emulsions, emulsions foam


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781845698300 Food Emulsions and Foams (E. Dickinson)


< naar Archief...