- 3 resultaten
laagste prijs: € 20,72, hoogste prijs: € 33,50, gemiddelde prijs: € 26,99
1
The Chemistry of Breadmaking - Grant, James
bestellen
bij
(ongeveer € 26,75)
bestellenGesponsorde link
Grant, James:

The Chemistry of Breadmaking - pocketboek

2010, ISBN: 1177165740, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: Nabu Press, 244 Seiten, L=246mm, B=189mm, H=13mm, Gew.=440gr, [GR: 25500 - TB/Geschichte], [SW: - History - General History], Ka… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
The Chemistry Of Breadmaking - James Grant
bestellen
bij Indigo.ca
(ongeveer € 33,50)
bestellenGesponsorde link

James Grant:

The Chemistry Of Breadmaking - nieuw boek

ISBN: 9781177165747

This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either pa… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten
3
The chemistry of breadmaking - James Grant
bestellen
bij BarnesandNoble.com
(ongeveer € 20,72)
bestellenGesponsorde link
James Grant:
The chemistry of breadmaking - nieuw boek

ISBN: 9781177165747

James Grant, Paperback, English-language edition, Pub by Nabu Press Books History~~General Chemistry-of-Breadmaking~~James-Grant Nabu Press This is a reproduction of a book published befo… Meer...

Free Shipping on eligible orders over $25 Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Chemistry of Breadmaking

This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Chemistry of Breadmaking


EAN (ISBN-13): 9781177165747
ISBN (ISBN-10): 1177165740
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Nabu Press
244 Bladzijden
Gewicht: 0,440 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-04-12T11:47:47+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2015-03-21T04:38:11+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1177165740

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-177-16574-0, 978-1-177-16574-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: baedeker, baedekers
Titel van het boek: schleswig holstein, reisehandbuch


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780469805385 The Chemistry of Breadmaking (James Grant)


< naar Archief...