- 5 resultaten
laagste prijs: € 28,35, hoogste prijs: € 235,42, gemiddelde prijs: € 88,71
1
Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic R... | Buch | Zustand gut - The Chefs of Le Cordon Bleu
bestellen
bij ebay.de
€ 28,35
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
The Chefs of Le Cordon Bleu:

Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic R... | Buch | Zustand gut - gebruikt boek

ISBN: 9781439057179

Geld sparen & nachhaltig shoppen!, Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic Recipes von The Chefs of Le Cordon Bleu | Buch | Zustand gut. Chefs of Le Cordon Bleu. Action & A… Meer...

99.0, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand zum Fixpreis, [SHT: Sparversand], 10*** Berlin, [TO: Europa] (EUR 0.00) medimops
2
Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic Recipes - The Chefs of Le Cordon Bleu
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 28,35
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

The Chefs of Le Cordon Bleu:

Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic Recipes - pocketboek

2012, ISBN: 1439057176

[EAN: 9781439057179], [PU: Delmar Cengage Learning], Befriedigend/Good: Durchschnittlich erhaltenes Buch bzw. Schutzumschlag mit Gebrauchsspuren, aber vollständigen Seiten. / Describes th… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 5 (von 5)]
3
Le Cordon Bleu Patisserie Baking Foundations Classic Recipes - The Chefs Of Le Cordon Bleu
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 235,42
verzending: € 27,981
bestellenGesponsorde link
The Chefs Of Le Cordon Bleu:
Le Cordon Bleu Patisserie Baking Foundations Classic Recipes - pocketboek

2012

ISBN: 1439057176

[EAN: 9781439057179], Neubuch, [PU: Delmar Cengage Learning], New Copy. Customer Service Guaranteed, Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 27.98 GoldBooks, Austin, TX, U.S.A. [71454205] [Rating: 5 (von 5)]
4
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 62,55
verzending: € 27,981
bestellenGesponsorde link
The Chefs of Le Cordon Bleu:
Le Cordon Bleu Patisserie Baking Foundations Classic Recipes - pocketboek

2012, ISBN: 1439057176

[EAN: 9781439057179], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Delmar Cengage Learning], very good, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 27.98 GoldBooks, Austin, TX, U.S.A. [71454205] [Rating: 5 (von 5)]
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 98,30
(ongeveer € 88,89)
verzending: € 11,571
bestellenGesponsorde link
The Chefs of Le Cordon Bleu:
Le Cordon Bleu Patisserie & Baking Foundations Classic Recipes - gebruikt boek

ISBN: 9781439057179

spiral_bound. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book., 2.5

Verzendingskosten: EUR 11.57 Bonita

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Le Cordon Bleu Pâtisserie and Baking Foundations Classic Recipes


EAN (ISBN-13): 9781439057179
ISBN (ISBN-10): 1439057176
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Delmar Cengage Learning
362 Bladzijden
Gewicht: 1,105 kg
Taal: Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-09-28T02:39:38+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-07-28T06:05:02+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1439057176

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4390-5717-6, 978-1-4390-5717-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: bleu, cordon
Titel van het boek: patisserie, regards bleu, classic, cordon bleu pâtisserie


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781439057131 Le Cordon Bleu Patisserie Foundations (Chefs of Le Cordon Bleu) (Chefs of Le Cordon Bleu)


< naar Archief...