- 5 resultaten
laagste prijs: € 96,29, hoogste prijs: € 99,00, gemiddelde prijs: € 96,95
1
Edible Oil Processing from a Patent Perspective Albert J. Dijkstra Author
bestellen
bij BarnesandNoble.com
€ 99,00
bestellenGesponsorde link

Edible Oil Processing from a Patent Perspective Albert J. Dijkstra Author - nieuw boek

ISBN: 9781461433514

Patent literature has always been a mine of information, but until recently, it was difficult to access. Now, with the Internet, access to all patent documents is almost instantaneous and… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Edible Oil Processing from a Patent Perspective - Albert J. Dijkstra
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 96,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Albert J. Dijkstra:

Edible Oil Processing from a Patent Perspective - nieuw boek

2013, ISBN: 9781461433514

*Edible Oil Processing from a Patent Perspective* - Auflage 2013 / pdf eBook für 96.49 € / Aus dem Bereich: eBooks, Fachthemen & Wissenschaft, Wissenschaften, allgemein Medien > Bücher ne… Meer...

Verzendingskosten:In stock (Download), , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)
3
Edible Oil Processing from a Patent Perspective - Albert J. Dijkstra
bestellen
bij eBook.de
€ 96,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Albert J. Dijkstra:
Edible Oil Processing from a Patent Perspective - nieuw boek

2013

ISBN: 9781461433514

Edible Oil Processing from a Patent Perspective - Auflage 2013: ab 96.49 € eBooks > Fachthemen & Wissenschaft > Wissenschaften allgemein Springer-Verlag GmbH eBook als pdf, Springer-Verla… Meer...

Verzendingskosten:in stock, , , DE. (EUR 0.00)
4
Edible Oil Processing from a Patent Perspective - Albert J. Dijkstra
bestellen
bij eBook.de
€ 96,49
bestellenGesponsorde link
Albert J. Dijkstra:
Edible Oil Processing from a Patent Perspective - nieuw boek

ISBN: 9781461433514

Edible Oil Processing from a Patent Perspective: ab 96.49 € eBooks > Fachthemen & Wissenschaft > Wissenschaften allgemein Springer-Verlag GmbH eBook als pdf, Springer-Verlag GmbH

Verzendingskosten:in stock, , , plus verzendkosten., exclusief verzendingskosten
5
Edible Oil Processing from a Patent Perspective - Albert J. Dijkstra
bestellen
bij lehmanns.de
€ 96,29
verzending: € 9,951
bestellenGesponsorde link
Albert J. Dijkstra:
Edible Oil Processing from a Patent Perspective - nieuw boek

2012, ISBN: 9781461433514

eBooks, eBook Download (PDF), 2013, [PU: Springer US], Springer US, 2012

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 9.95)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Edible Oil Processing from a Patent Perspective


EAN (ISBN-13): 9781461433514
ISBN (ISBN-10): 1461433517
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Springer-Verlag GmbH
275 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-09-25T02:32:32+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-02-05T23:00:06+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1461433517

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4614-3351-7, 978-1-4614-3351-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: dijkstra, dijk
Titel van het boek: patent, oil


Gegevens van de uitgever

Auteur: Albert J. Dijkstra
Titel: Edible Oil Processing from a Patent Perspective
Uitgeverij: Springer; Springer US
276 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2012-10-02
New York; NY; US
Gedrukt / Gemaakt in
Taal: Engels
96,29 € (DE)
99,00 € (AT)
118,00 CHF (CH)
Available
XVI, 276 p.

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Edible Oils and Fats; Patents; B; Food Science; Chemistry/Food Science, general; Food Science; Chemistry; Chemistry and Materials Science; Chemie; BB

Patent literature has always been a mine of information, but until recently, it was difficult to access. Now, with the Internet, access to all patent documents is almost instantaneous and free. However, interpreting the technical information provided by patent literature requires a certain skill. This monograph aims to provide that skill by explaining patent jargon and providing background information on patenting. Patents dealing with edible oil processing are used to explain various aspects of patenting. To make the explanations less impersonal, some have been larded with personal remarks and experiences. Accordingly, this monograph is intended for scientists and engineers dealing with edible oils and fats who want to extend their sources of technical information. Hopefully, it will inspire them to innovate, help them to avoid duplication, and provide them with some amusement.About the AuthorAlbert Dijkstra studied chemistry at Leiden University, specializing in gas kinetics. He never received any specific training in the three subjects treated in this monograph: lipid chemistry, chemical technology, and patents. That may be the reason why he continues to query what he does not understand in these subjects, question established truths, and expose myths. As a result, he has developed several novel processes in the field of directed interesterification, degumming, dry fractionation, and the regeneration of spent bleaching earth. He has also derived an equation for the stripping medium usage in continuous counter-current vacuum stripping, suggested an improved mechanism for the chemical interesterification reaction, contributed to the understanding of the hydrogenation process by highlighting the role of the hydrogen concentration, and introduced the determination of trace metals by ICP in the field of edible oil analysis.This has led to wide recognition: AOCS Chang Award (1997), EuroFedLipid Technology Award (2002), AOCS Bailey Award (2009), AFECG Chevreul Medal (2009), AOCS Mounts Award (2010). He is also a Fellow of the AOCS and Associate Editor of its journal and its Lipid Library website. Although retired, he is active as a scientific consultant, author, editor, inventor, and lecturer.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781489973412 Edible Oil Processing from a Patent Perspective Albert J. Dijkstra Author (Albert J. Dijkstra)


< naar Archief...