- 5 resultaten
laagste prijs: € 3,79, hoogste prijs: € 28,92, gemiddelde prijs: € 18,16
1
The Gourmet Atlas: The History, Origin and Migration of Foods of the World - Susie Ward, Maggie Black, Stacey Ward
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 3,79
verzending: € 1,661
bestellenGesponsorde link
Susie Ward, Maggie Black, Stacey Ward:

The Gourmet Atlas: The History, Origin and Migration of Foods of the World - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 1850769184

[EAN: 9781850769187], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Apple Press 31/10/1997], Shipped within 24 hours from our UK warehouse. Clean, undamaged book with no damage to pages and minimal… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 1.66 Bahamut Media, Reading, United Kingdom [56522875] [Rating: 4 (von 5)]
2
bestellen
bij alibris.com
$ 26,72
(ongeveer € 24,41)
verzending: € 3,651
bestellenGesponsorde link

Ward, Susie & Black, Maggie & Ward, Stacey:

The Gourmet Atlas: the History, Origin and Migration of Foods of the World - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 9781850769187

Hardcover, **SHIPPED FROM UK** We believe you will be completely satisfied with our quick and reliable service. All orders are dispatched as swiftly as possible! Buy with confidence! Gree… Meer...

Verzendingskosten: EUR 3.65 London, Greener Books
3
The Gourmet Atlas: The History, Origin and Migration of Foods of the World - Ward, Susie, Black, Maggie, Ward, Stacey
bestellen
bij amazon.de
€ 20,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Ward, Susie, Black, Maggie, Ward, Stacey:
The Gourmet Atlas: The History, Origin and Migration of Foods of the World - gebonden uitgave, pocketboek

1997

ISBN: 9781850769187

Apple Press, Gebundene Ausgabe, 224 Seiten, Publiziert: 1997-10T, Produktgruppe: Buch, 2.43 kg, Sozialgeschichte, Geschichte nach Themen, Politik & Geschichte, Kategorien, Bücher, Kochen … Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Y-Not-Books
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 15,00
(ongeveer € 13,70)
verzending: € 5,021
bestellenGesponsorde link
Ward, Susie & Clifton, Claire & Stacey, Jenny:
The Gourmet Atlas - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 9781850769187

London UK: Apple Press, 1997. hardcover. near fine/near fine. 8 3/4 x 11 1/4" 224 pages. "Discover the origins and uses of the world's favourite foods." priority and international shipp… Meer...

Verzendingskosten: EUR 5.02 Chequamegon Book Company
5
bestellen
bij alibris.com
$ 31,66
(ongeveer € 28,92)
verzending: € 3,651
bestellenGesponsorde link
Ward, Stacey, Black, Maggie, Ward, Susie:
The Gourmet Atlas: the History, Origin and Migration of Foods of the World - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 9781850769187

Hardcover, Next day dispatch by Royal Mail. International delivery available. 1000's of satisfied customers! Please contact us with any enquiries., New book, [PU: Apple Press]

Verzendingskosten: EUR 3.65 Rotherwas, HEREFORDSHIRE, Y-Not-Books

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Gourmet Atlas: The History, Origin and Migration of Foods of the World

Buyer beware: once you've started leafing through the pages of The Gourmet Atlas, you probably won't be able to put it down. It is more than just a book about food; within the atlas's pages you'll discover the historical origins of various foods, their political and cultural ramifications, and their positions in the societies in which they're found. Ancient Egyptians, for example, eschewed the bean because they considered it impure, while the Romans believed that the souls of the dead resided in beans, so eating them was akin to cannibalism. The Gourmet Atlas reveals that there are 13 kinds of honey, explains the difference between Italian and French cheeses, and discusses the origins of the cucumber. It includes A-Z listings that detail the backgrounds and uses of major food groups, plus herbs, spices, fruits, nuts and berries, and more. As if that weren't enough, there are also regional recipes scattered throughout the book and illustrations--more than 300 photographs and drawings--that make each page a joy to view as well as to read. The Gourmet Atlas really is the definitive roadmap to the world of food--just don't read it when you're hungry!

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Gourmet Atlas: The History, Origin and Migration of Foods of the World


EAN (ISBN-13): 9781850769187
ISBN (ISBN-10): 1850769184
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1997
Uitgever: Apple Press

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-16T13:13:59+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-06T02:27:56+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1850769184

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-85076-918-4, 978-1-85076-918-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: susie ward, maggie black
Titel van het boek: migration world history, the migration atlas, food world history, der gourmet, migrations atlas, origin


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780028619880 The Gourmet Atlas: The History, Origin, and Migration of Foods of the World (Susie Ward, Claire Clifton, Jenny Stacey, Mary Deirdre Donovan)


< naar Archief...