- 5 resultaten
laagste prijs: € 26,09, hoogste prijs: € 120,06, gemiddelde prijs: € 73,33
1
bestellen
bij alibris.com
$ 73,89
(ongeveer € 67,11)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rabisha, William:

The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - pocketboek

2003, ISBN: 9781903018118

Trade paperback, Fine., Trade paperback (US). Glued binding. 389 p. Contains: Illustrations. In Stock. 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect Condition, allow 4-14 business days fo… Meer...

Verzendingskosten: EUR 0.00 Columbia, MD, GreatBookPrices
2
The Whole Body of Cookery Dissected - Rabisha, William
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 99,14
(ongeveer € 115,87)
verzending: € 5,611
bestellenGesponsorde link

Rabisha, William:

The Whole Body of Cookery Dissected - pocketboek

2003, ISBN: 9781903018118

Prospect Books, Paperback, Auflage: facsimile of 1682 ed, 325 Seiten, Publiziert: 2003-03-12T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: Illustrations, 0.64 kg, Books Global Store, Sp… Meer...

Sammlerstück. Verzendingskosten:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.61)
3
The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - Rabisha, William
bestellen
bij amazon.com
$ 28,72
(ongeveer € 26,09)
verzending: € 3,621
bestellenGesponsorde link
Rabisha, William:
The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - pocketboek

2003

ISBN: 9781903018118

Prospect Books, Paperback, Auflage: Illustrated, 389 Seiten, Publiziert: 2003-03-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: Illustrations, 0.64 kg, Verkaufsrang: 5635088, History,… Meer...

Verzendingskosten:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.62)
4
bestellen
bij alibris.com
$ 132,19
(ongeveer € 120,06)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rabisha, William:
The Whole Body of Cookery Dissected (1682) - pocketboek

2003, ISBN: 9781903018118

Paperback, New book, Size: 8x5x1; New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!, [PU: Prospect Books]

Verzendingskosten: EUR 0.00 North Las Vegas, NV, GridFreed
5
The Whole Body of Cookery Dissected - William Rabisha
bestellen
bij AbeBooks.com
$ 41,32
(ongeveer € 37,53)
verzending: € 3,991
bestellenGesponsorde link
William Rabisha:
The Whole Body of Cookery Dissected - pocketboek

2003, ISBN: 1903018110

[EAN: 9781903018118], New book, [PU: Prospect Books], pp. 325, Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 3.99 Books Puddle, New York, NY, U.S.A. [70780988] [Rating: 4 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Whole Body of Cookery Dissected

The Whole Body of Cookery Dissected went through five editions in the twenty years after its first publication and this current volume is a facsimile of the 1682 printing. The text is a remarkable statement of the art of cookery as it was in the 1660, and proved surprisingly influential over a very long period. The modern cook will find plenty to amuse, from making a broth or pottage called skink, to a trotter pie, a quince cream, a lamphrey eel pie, or how to fry primrose leaves with eggs.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Whole Body of Cookery Dissected


EAN (ISBN-13): 9781903018118
ISBN (ISBN-10): 1903018110
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2003
Uitgever: Prospect Books
389 Bladzijden
Gewicht: 0,644 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-16T10:14:55+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-07-31T03:54:57+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1903018110

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-903018-11-0, 978-1-903018-11-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: vespa, whole body, 1661, cookery


< naar Archief...