- 5 resultaten
laagste prijs: € 2,79, hoogste prijs: € 25,71, gemiddelde prijs: € 16,51
1
bestellen
bij Fnac.com
€ 3,38
verzending: € 8,301
bestellenGesponsorde link

Characterization, Production, and Application of Food Flavours, Abhandlungen Der Akademie Der Wissenschaften Der DDR, Abteilung Mathematik, Naturwissenschaften, Technik - gebruikt boek

ISBN: 9783055005947

Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Characterization, Production, and Application of Food Flavours, Abhandlungen Der Akademie Der Wissenschaften Der DDR, Abteilung… Meer...

Nr. 3-9638138. Verzendingskosten:, Le délai dépend du marchand, zzgl. Versandkosten. (EUR 8.30)
2
bestellen
bij ZVAB.com
€ 2,79
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Rothe, Manfred (Hrsg.):

Characterization, production, and application of food flavours: Proceedings of the 2nd Wartburg Aroma Symposium 1987 (Abhandlungen der Akademie der . Mathematik, Naturwissenschaften, Technik) - gebruikt boek

1988, ISBN: 3055005945

[EAN: 9783055005947], [SC: 0.0], [PU: Akademie-Verlag], Gut/Very good: Buch bzw. Schutzumschlag mit wenigen Gebrauchsspuren an Einband, Schutzumschlag oder Seiten. / Describes a book or d… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 5 (von 5)]
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 27,89
(ongeveer € 25,65)
verzending: € 18,461
bestellenGesponsorde link
ROTHE, M. (ed):
Characterization, production and application of food flavours. proceedings.. - gebonden uitgave, pocketboek

1988

ISBN: 9783055005947

Berlin, Akademie, Akademie, 1988.. 24 cm. original hardcover. 404 pp. ills, diagrams. references. index. "Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR". -(signs of use,… Meer...

Verzendingskosten: EUR 18.46 Boekhandel - Antiquariaat Emile Kerssemakers
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 27,80
(ongeveer € 25,71)
verzending: € 18,511
bestellenGesponsorde link
ROTHE, M. (ed):
Characterization, production and application of food flavours. proceedings.. - gebonden uitgave, pocketboek

1988, ISBN: 9783055005947

Berlin, Akademie, 1988.. 24 cm. original hardcover. 404 pp. ills, diagrams. references. index. "Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR". -(signs of use, library l… Meer...

Verzendingskosten: EUR 18.51 Boekhandel - Antiquariaat Emile Kerssemakers
5
Characterization, production and application of food flavours. proceedings. - ROTHE, M. (ed).
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 25,00
verzending: € 6,851
bestellenGesponsorde link
ROTHE, M. (ed).:
Characterization, production and application of food flavours. proceedings. - gebonden uitgave, pocketboek

1988, ISBN: 3055005945

[EAN: 9783055005947], [PU: Berlin, Akademie, 1988.], 24 cm. original hardcover. 404 pp. ills, diagrams. references. index. "Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR". -(signs … Meer...

Verzendingskosten: EUR 6.85 Emile Kerssemakers ILAB, Heerlen, Netherlands [783387] [Rating: 5 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Characterization, production and application of food flavours. Proceedings of the 2nd Wartburg Aroma Symposium 1987; "Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR". Abteilung Mathematik, Naturwissenschaften, Technik. Nr. 2 / 1988;


EAN (ISBN-13): 9783055005947
ISBN (ISBN-10): 3055005945
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1988
Uitgever: Berlin: Akademie, 1988.

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-09-09T15:02:12+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-22T11:44:30+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 3055005945

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-05-500594-5, 978-3-05-500594-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: rothe, roth
Titel van het boek: characterization, abhandlungen der akademie der wissenschaften der ddr, mathematik naturwissenschaften naturwissenschaften, aroma aroma, the wartburg, the flavour, food production, technik der wissenschaft


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783112640890 Characterization, production and application of food flavours (Manfred Rothe)


< naar Archief...