- 5 resultaten
laagste prijs: € 13,00, hoogste prijs: € 39,62, gemiddelde prijs: € 30,88
1
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 35,52
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
IKEHARA M.:

PROTEIN ENGINEERING: PROTEIN DESIGN IN BASIC RESEARCH, MEDICINE, AND INDUSTRY - nieuw boek

ISBN: 3540528873

[EAN: 9783540528876], Neubuch, Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!, [PU: Springer, Berli… Meer...

  - NEW BOOK Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) firstbookstore, NEW DELHI, IN, India [56533785] [Rating: 5 (von 5)]
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 35,92
verzending: € 16,001
bestellenGesponsorde link

IKEHARA M.:

PROTEIN ENGINEERING: PROTEIN DESIGN IN BASIC RESEARCH, MEDICINE, AND INDUSTRY - nieuw boek

ISBN: 3540528873

[EAN: 9783540528876], Neubuch, New. US edition. Customer Satisfaction guaranteed!!, [PU: Springer, Berlin/Heidelberg]

  - NEW BOOK Verzendingskosten: EUR 16.00 EBOOKSTORE2010, NajafGarh, ND, India [55268631] [Rating: 5 (von 5)]
3
bestellen
bij Biblio.com
$ 15,99
(ongeveer € 13,00)
verzending: € 17,071
bestellenGesponsorde link
OSHIMA, TAIRO:
PROTEIN ENGINEERING: PROTEIN DESIGN IN BASIC RESEARCH, MEDICINE, AND INDUSTRY - gebruikt boek

1990

ISBN: 9783540528876

SPRINGER, 1990. Used - Very Good. Very good condition, SPRINGER, 1990

  - Verzendingskosten: EUR 17.07 BOOKS INTERNATIONAL
4
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 39,62
verzending: € 14,501
bestellenGesponsorde link
Protein Engineering: Protein Design in Basic Research, Medicine, and Industry - gebonden uitgave, pocketboek

1990, ISBN: 3540528873

[EAN: 9783540528876], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Springer 1990-10-18]

  - NOT NEW BOOK Verzendingskosten: EUR 14.50 Foreverbooks, New Delhi, DEL, India [55311581] [Rating: 4 (von 5)]
5
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 30,33
verzending: € 14,501
bestellenGesponsorde link
Protein Engineering: Protein Design in Basic Research, Medicine, and Industry - gebonden uitgave, pocketboek

1990, ISBN: 3540528873

[EAN: 9783540528876], [PU: Springer 1990-10-18]

  - Verzendingskosten: EUR 14.50 Foreverbooks, New Delhi, DEL, India [55311581] [Rating: 4 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - PROTEIN ENGINEERING: PROTEIN DESIGN IN BASIC RESEARCH, MEDICINE, AND INDUSTRY


EAN (ISBN-13): 9783540528876
ISBN (ISBN-10): 3540528873
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1990
Uitgever: SPRINGER

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2013-04-26T16:18:27+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-02-24T13:41:28+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 3540528873

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-540-52887-3, 978-3-540-52887-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: oshima
Titel van het boek: proteins industrial, industrial design


Gegevens van de uitgever

Auteur: Morio Ikehara
Titel: Protein Engineering - Protein Design in Basic Research, Medicine, and Industry
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
355 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1990-09-18
Berlin; Heidelberg; DE
Gewicht: 0,735 kg
Taal: Engels
49,00 € (DE)
50,37 € (AT)
76,07 CHF (CH)
Not available, publisher indicates OP

BB; Book; Hardcover, Softcover / Biologie/Biochemie, Biophysik; Biochemie; Enzyme; Genetic Engineering; Enzymes; Struktur, Proteine; Database; Datenbanken; Structure of proteins; C; Biochemistry, general; Biomedical and Life Sciences; Cell Biology; Pharmacology/Toxicology; Zellbiologie (Zytologie); Pharmakologie

Theoretical Aspects of Protein.- Structural Aspects of Protein.- Functional Aspects of Protein.- Medical and Industrial Aspects of Protein.- Database.- Secretion and Translocation of Protein.

< naar Archief...