- 3 resultaten
laagste prijs: € 4,54, hoogste prijs: € 45,00, gemiddelde prijs: € 28,68
1
Development of Food-Based Dietary Guidelines - Safety Authority, EFSA - European Food
bestellen
bij
(ongeveer € 45,00)
bestellenGesponsorde link
Safety Authority, EFSA - European Food:

Development of Food-Based Dietary Guidelines - pocketboek

2011, ISBN: 3843331901, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: LAP Lambert Acad. Publ. Paperback, 148 Seiten, L=220mm, B=151mm, H=14mm, Gew.=239gr, [GR: 17100 - HC/Sozialwissenschaften allgeme… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
bestellen
bij booklooker.de
€ 36,50
verzending: € 1,201
bestellenGesponsorde link

EFSA - European Food Safety Authority (Ed.):

Development of Food-Based Dietary Guidelines - Experiences with FBDG - pocketboek

ISBN: 9783843331906

[ED: Paperback], [PU: Dictus Publishing], EFSA Science Colloquia aim to achieve a better unterstanding of the fundamental scientific issues related to risk assesment on food and feed and … Meer...

  - Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 1.20) jergens - Gröbenzeller Bücherfee
3
bestellen
bij Rakuten.fr
€ 4,54
verzending: € 0,011
bestellenGesponsorde link
Collectif:
Development of Food-Based Dietary Guidelines - nieuw boek

ISBN: 9783843331906

Livre

  - Verzendingskosten:France. (EUR 0.01) Priceminister

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Development of Food-Based Dietary Guidelines

EFSA Science Colloquia aim to achieve a better understanding of the fundamental scientific issues related to risk assessment on food and feed and are therefore organised in a way to provide ample opportunity for an interactive exchange of expert views. To that end the Science Colloquia are sufficiently informal to allow for substantial debates if needed. However, at the same time, they are adequately structured and managed to enable participants to reach conclusions and make recommendations, as appropriate. The meeting on the development of food-baseddietary guidelines was the fifth in this series of Science Colloquia.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Development of Food-Based Dietary Guidelines


EAN (ISBN-13): 9783843331906
ISBN (ISBN-10): 3843331901
pocket book
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: LAP Lambert Acad. Publ.
148 Bladzijden
Gewicht: 0,239 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-11-22T17:16:46+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-01-03T02:37:09+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 3843331901

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-8433-3190-1, 978-3-8433-3190-6


< naar Archief...