- 5 resultaten
laagste prijs: € 4,53, hoogste prijs: € 27,32, gemiddelde prijs: € 16,30
1
Porta Culinaire Twenty: Ein Kulinarischer Raccolta - No. 20 Libro
bestellen
bij ebay.ch
CHF 26,31
(ongeveer € 27,32)
verzending: € 20,981
bestellenGesponsorde link

Porta Culinaire Twenty: Ein Kulinarischer Raccolta - No. 20 Libro - gebruikt boek

ISBN: 9783942051286

Porta Culinaire Twenty: Ein Kulinarischer Raccolta - No. 20 LibroLa descrizione di questo articolo è stata tradotta automaticamente. Se hai dubbi o domande, ti invitiamo a contattarci.POR… Meer...

99.4, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versand zum Fixpreis, [SHT: Standard Shipping], 70*** Stuttgart, [TO: Amerika, Europa] (EUR 20.98) studibuch-de
2
PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20 - Ruhl, Thomas
bestellen
bij amazon.de
€ 6,49
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link

Ruhl, Thomas:

PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20 - eerste uitgave

2011, ISBN: 9783942051286

pocketboek

Mitwirkende: Coppeneur, Oliver, Mitwirkende: Siefert, Bernd, Mitwirkende: Kohlermann, Ludwig, Mitwirkende: Dollase, Jürgen, Mitwirkende: Klein, Jean-Georges, Mitwirkende: Senn, Andreas, M… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) MEDIMOPS
3
PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20 - Thomas Ruhl
bestellen
bij buchfreund.de
€ 4,53
verzending: € 2,991
bestellenGesponsorde link
Thomas Ruhl:
PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20 - pocketboek

2011

ISBN: 9783942051286

gebonden uitgave

186 Seiten; paperback 9783942051286.2 Versand D: 2,99 EUR Hardcover, Softcover, Ratgeber, Essen, Trinken, Kochen, [PU:Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR]

Verzendingskosten:Versandkosten innerhalb der BRD. (EUR 2.99) Studibuch GmbH, 70180 Stuttgart
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 22,18
(ongeveer € 20,25)
verzending: € 5,471
bestellenGesponsorde link
Ruhl, Thomas::
PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20 - gebruikt boek

2011, ISBN: 9783942051286

Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR, 2011. none. 4°, Broschiert., Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR, 2011, 0

Verzendingskosten: EUR 5.47 Versand-Antiquariat Konrad von Agris
5
PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20 - Ruhl, Thomas
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 22,90
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ruhl, Thomas:
PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20 - gebruikt boek

2011, ISBN: 3942051281

4°, Broschiert 154 Seiten Broschiert ISBN: 9783942051286 1, [PU:Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR,]

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Versand-Antiquariat Konrad von Agris Konrad von Agris, 52074 Aachen

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20

Themen: - Avantgarde Part Eleven: Der Alchemist;- Eine Idee trägt Früchte: Mit Oliver Coppeneur in Nicaragua - Part II; - Zucker - Part ONE: Ralf Bos; - Echte Heimatliebe - A-Rosa in Tirol: Vom Küchenchef Andreas Senn; - Crossfade im Landhaus Bacher: Thomas Dorfer der neue Mann am Herd; - Weinblätter: Das Logbuch des Piratenschiffs Port Culinaire..im Laguedoc; - Frischeparadies Seafood Academy - Part IV: Sete am Mittelmeer; - Der Keltenhof - Mit Baby und Micro auf dem Frischekurs: Keltenhof Vol. III; - Sous-Vide: Kein Vakuum für Innnovationen, Sven Elverfeld; - Cooking Concept - Das Leben schmeckt gut: Zu Gast bei den Miele Tafelkünstlern; - CHEF-SACHE Nachlese 2011

Gedetalleerde informatie over het boek. - PORT CULINAIRE TWENTY: Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20


EAN (ISBN-13): 9783942051286
ISBN (ISBN-10): 3942051281
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: Ruhl, Thomas, Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR
186 Bladzijden
Gewicht: 0,763 kg
Taal: deu

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-06-02T02:58:10+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-28T22:29:00+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 3942051281

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-942051-28-1, 978-3-942051-28-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: thomas ruhl, klein ludwig, bernd ludwig, jürgen dollase, bernd siefert, bernd marcus, rühl, ludwig holger, dollase juergen, ralf ludwig, jean georges klein, markus ludwig, marcus schneider, peter rosa, ralf bos, amiel, andreas marcus, schneider maria, maria pfeffer, peter bacher, evert kornmayer, birner
Titel van het boek: world design, design 2008, air port, sammelband, kulinarische, port culinaire zero, culina, geschmacksache, geschmackssache, twen, twenty, poret


Gegevens van de uitgever

Auteur: Thomas Ruhl
Titel: PORT CULINAIRE TWENTY - Ein kulinarischer Sammelband - Nr. 20
Uitgeverij: Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR
186 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-12-01
DE
Taal: Duits
19,90 € (DE)
22,00 € (AT)
37,00 CHF (CH)
Withdrawn from sale

BC; PB; Hardcover, Softcover / Ratgeber/Essen, Trinken; Kochen, Essen und Trinken, Schreiben über Lebensmittel; Nicaragua Part II; Klebreis-Saucenbinder; Zucker; Chef-Sache 2011; Onyx-Pfeffer; Mas Amiel; Seafood Academy; Sous-Vide; A-Rosa in Tirol; L'Hospitalet; Keltenhof; Avantgarde; Cru-de-Cao-Awards 2011; Landhaus Bacher


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783947310210 PORT CULINAIRE TWENTY-ONE (Thomas Ruhl)


< naar Archief...