- 3 resultaten
laagste prijs: € 15,55, hoogste prijs: € 16,60, gemiddelde prijs: € 16,25
1
bestellen
bij
(ongeveer € 15,55)
bestellenGesponsorde link
Ambroziak, Zygmunt:

Produkcja piekarsko ciastkarska Czesc 1 podrecznik - pocketboek

2008, ISBN: 8302067474, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. Nicht in deutscher Sprache! Sprachcode: pol. Verlag: WSiP, 312 Seiten, L=235mm, B=165mm, Gew.=510gr, 4. Auflage. [GR: 27230 - TB/Bildungswesen (Schule/Hochschul… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
bestellen
bij Buch.de
€ 16,60
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Zygmunt Ambroziak:

Produkcja piekarsko ciastkarska Czesc 1 - nieuw boek

ISBN: 9788302067471

Produkcja piekarsko ciastkarska Czesc 1 Podrecznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawod: technik… Meer...

  - Nr. 18257600 Verzendingskosten:Bücher und alle Bestellungen die ein Buch enthalten sind versandkostenfrei, sonstige Bestellungen innerhalb Deutschland EUR 3,-, ab EUR 20,- kostenlos, Bürobedarf EUR 4,50, kostenlos ab EUR 45,-, Versandfertig innerhalb von 3 Wochen, DE. (EUR 0.00)
3
bestellen
bij Buch.de
€ 16,60
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Zygmunt Ambroziak:
Produkcja piekarsko ciastkarska Czesc 1 - nieuw boek

ISBN: 9788302067471

Produkcja piekarsko ciastkarska Czesc 1 Podrecznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawod: technik… Meer...

  - Nr. 18257600 Verzendingskosten:Bücher und alle Bestellungen die ein Buch enthalten sind versandkostenfrei, sonstige Bestellungen innerhalb Deutschland EUR 3,-, ab EUR 20,- kostenlos, Bürobedarf EUR 4,50, kostenlos ab EUR 45,-, Versandfertig innerhalb von 3 Wochen, DE. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Podrecznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawod: technik technologii zywnosci. Podrecznik obejmuje technologie oraz technike produkcji pieczywa i wyrobow ciastkarskich, wiadomosci o surowcach, aparaturze, a takze o planowaniu i organizowaniu produkcji. Numer dopuszczenia: 54/97

Gedetalleerde informatie over het boek. - Produkcja piekarsko ciastkarska Czesc 1 podrecznik


EAN (ISBN-13): 9788302067471
ISBN (ISBN-10): 8302067474
pocket book
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: WSiP
312 Bladzijden
Gewicht: 0,510 kg
Taal: pol

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-01-22T08:03:42+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2016-03-23T04:16:45+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 8302067474

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
83-02-06747-4, 978-83-02-06747-1


< naar Archief...