- 5 resultaten
laagste prijs: € 26,00, hoogste prijs: € 75,11, gemiddelde prijs: € 56,22
1
(Gastronomia) ALFONSO IACCARINO - Bibliotheca Culinaria 2000
bestellen
bij ebay.de
€ 26,00
verzending: € 14,001
bestellenGesponsorde link

(Gastronomia) ALFONSO IACCARINO - Bibliotheca Culinaria 2000 - gebruikt boek

2000, ISBN: 8886174160

Bibliotheca Culinaria 2000. BIBLIOTHECA CULINARIA. (Gastronomia) ALFONSO IACCARINO. (Gastronomia) ALFONSO IACCARINOBibliotheca Culinaria 2000 PREFAZIONE DI L. VERONELLIINTRODUZIONE D… Meer...

99.9, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versand zum Fixpreis, [SHT: Economy Shipping], NA 80*** NAPOLI, [TO: Amerika, Europa, Asien, Australien] (EUR 14.00) libreria_bellini
2
ALFONSO IACCARINO Meisterköche erzälen:ALFONSO IACCARINO,seine Geschichte,seine Rezepte -- Bibliotheca Culinaria 2000-mit Widmung des Autors- - ALFONSO IACCARINO
bestellen
bij booklooker.de
€ 75,11
verzending: € 5,001
bestellenGesponsorde link

ALFONSO IACCARINO:

ALFONSO IACCARINO Meisterköche erzälen:ALFONSO IACCARINO,seine Geschichte,seine Rezepte -- Bibliotheca Culinaria 2000-mit Widmung des Autors- - gebonden uitgave, pocketboek

2000, ISBN: 9788886174169

[ED: Hardcover/gebunden], [PU: Bibliotheca Culinaria], Mit Widmung des Autors- Deutsche Übersetzung- Schutzumschlagrücken mit Anbleichung-- Stoßsicher verpackt und zügig und wertversi… Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 5.00) leimerei
3
bestellen
bij ZVAB.com
€ 35,64
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Alajmo, Massimiliano, Chiocchetti, Alfredo:
Dessert al piatto - gebonden uitgave, pocketboek

1999

ISBN: 8886174160

[EAN: 9788886174169], [SC: 0.0], [PU: Biblioteca Culinaria], Befriedigend/Good: Durchschnittlich erhaltenes Buch bzw. Schutzumschlag mit Gebrauchsspuren, aber vollständigen Seiten. / Desc… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 5 (von 5)]
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 76,87
(ongeveer € 72,58)
verzending: € 11,831
bestellenGesponsorde link
Massimiliano Alajmo:
Dessert al piatto - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9788886174169

Bibliotheca Culinaria, 1999. Hardcover. New. Italian language. 11.81x8.90x0.79 inches., Bibliotheca Culinaria, 1999, 6

Verzendingskosten: EUR 11.83 Revaluation Books
5
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 71,78
bestellenGesponsorde link
Massimiliano Alajmo:
Dessert Al Piatto - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 9788886174169

Hardcover, Italian language. 11.81x8.90x0.79 inches., Neubuch, [PU: Bibliotheca Culinaria]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Exeter, DEVON, Revaluation Books

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Dessert al piatto

In questo libro, Paolo Marchi traccia l'evoluzione del dessert al piatto. Il suo saggio introduttivo analizza la silenziosa rivoluzione che ha trasformato una semplice fetta di torta in una stupenda preparazione personale, facendoci vedere con nuovi occhi le 60 ricette del libro. A loro volta i quattro autori: Massimiliano Alajmo, Alfredo Chiocchetti, Enzo De Pra e Ernst Knam dimostrano la validità di proposte che colpiscono sia l'occhio che il palato. Hanno creato dessert veramente memorabili percorrendo strade diverse: osando nella combinazione degli ingredienti o sorprendendo con la presentazione, oppure capovolgendo le regole o rendendo completamente nuove cose già familiari. Le loro creazioni spingeranno i professionisti a riesaminare la loro carta del dessert e manderanno gli appassionati direttamente in cucina nella speranza di ricreare effetti speciali.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Dessert al piatto


EAN (ISBN-13): 9788886174169
ISBN (ISBN-10): 8886174160
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1999
Uitgever: Bibliotheca Culinaria
156 Bladzijden
Taal: ita/Italienisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-03-30T08:22:33+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-10-24T18:41:44+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 8886174160

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
88-86174-16-0, 978-88-86174-16-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: massimiliano alajmo, alfonso iaccarino
Titel van het boek: culinaria italien, ali zum dessert, alfonso iaccarino


< naar Archief...