- 5 resultaten
laagste prijs: € 124,61, hoogste prijs: € 149,54, gemiddelde prijs: € 138,21
1
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology & Change in History, 9) - Thurmond, David
bestellen
bij amazon.de
€ 149,54
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Thurmond, David:

A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology & Change in History, 9) - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

BRILL ACADEMIC PUB, Gebundene Ausgabe, Auflage: Illustrated, 294 Seiten, Publiziert: 2006-08-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 38 illustrations, Geschichte & Kritik, Film… Meer...

Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 4 bis 6 Wochen. (EUR 0.00) Amazon UK
2
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - Thurmond, David
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 120,63
(ongeveer € 141,48)
verzending: € 5,251
bestellenGesponsorde link

Thurmond, David:

A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

Brill, Hardcover, Auflage: Illustrated, 304 Seiten, Publiziert: 2006-07-14T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 38 illustrations, 0.68 kg, Verkaufsrang: 10908050, History & Cri… Meer...

Verzendingskosten:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Lieferung von Amazon. (EUR 5.25) Amazon.co.uk
3
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - Thurmond, David
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 108,92
(ongeveer € 127,75)
verzending: € 5,631
bestellenGesponsorde link
Thurmond, David:
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - gebonden uitgave, pocketboek

2006

ISBN: 9789004152366

Brill, Hardcover, Auflage: Illustrated, 304 Seiten, Publiziert: 2006-07-14T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 38 illustrations, 0.68 kg, Verkaufsrang: 10908050, History & Cri… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.63)
4
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - Thurmond, David L.
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 108,31
(ongeveer € 124,61)
verzending: € 5,521
bestellenGesponsorde link
Thurmond, David L.:
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

Brill, Hardcover, Auflage: Illustrated, 294 Seiten, Publiziert: 2006-07-14T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 38 illustrations, 0.68 kg, Verkaufsrang: 10535832, History & Cri… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.52)
5
A Handbook of Food Processing in Classical Rome - David Thurmond
bestellen
bij lehmanns.de
€ 147,66
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
David Thurmond:
A Handbook of Food Processing in Classical Rome - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

For Her Bounty No Winter, Buch, Hardcover, [PU: Brill], Brill, 2006

Verzendingskosten:Versand in 15-20 Tagen. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology & Change in History, 9)

A careful analysis of Roman food processes, including those for cereals, olive oil, wine, other plant products, animal products, and condiments. The work combines analysis of literary and archaeological evidence with that of traditional comparative practices and modern food science.

Gedetalleerde informatie over het boek. - A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology & Change in History, 9)


EAN (ISBN-13): 9789004152366
ISBN (ISBN-10): 9004152369
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: BRILL ACADEMIC PUB
294 Bladzijden
Gewicht: 0,680 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-04T16:39:19+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-10-23T12:39:01+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9004152369

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-04-15236-9, 978-90-04-15236-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: thurmond
Titel van het boek: handbook food processing classical rome for her bounty winter, food history, history technology


< naar Archief...