- 5 resultaten
laagste prijs: € 12,59, hoogste prijs: € 259,03, gemiddelde prijs: € 88,48
1
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 389,95
(ongeveer € 259,03)
bestellenGesponsorde link
H.A. Leniger, W.A. Beverloo:

Food Process Engineering - nieuw boek

ISBN: 9789027706058

This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech nology at the Agricultural University ofWageningen, The Netherlands. In the course of those years the subje… Meer...

  - new Free shipping on orders above $25. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
bestellen
bij alibris.com
€ 129,45
bestellenGesponsorde link

Leniger H.A. & Beverloo W.A.:

Food Process Engineering - gebonden uitgave, pocketboek

1975, ISBN: 9789027706058

Hardcover, Book, Good in Fair jacket, FOOD INDUSTRY AND TRADE, Slight rubbing to edges and corners. Bottom corners are bumped. Some slight marks to covers. Some creasing on pages near the… Meer...

  - Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Mike Wheeler
3
bestellen
bij alibris.com
€ 12,59
bestellenGesponsorde link
Leniger, H.A., Beverloo, W.A.:
Food Process Engineering - gebonden uitgave, pocketboek

1975

ISBN: 9789027706058

Hard cover, Usado, buen estado, Former Library book. Shows some signs of wear, and may have some markings on the inside. Shipped to over one million happy customers. Your purchase benefit… Meer...

  - Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Better World Books
4
bestellen
bij Biblio.com
$ 23,59
(ongeveer € 20,31)
verzending: € 11,191
bestellenGesponsorde link
H.A. Leniger; W.A. Beverloo:
Food Process Engineering - gebonden uitgave, pocketboek

1975, ISBN: 9789027706058

Springer, 1975-08-31. Hardcover. Good., Springer, 1975-08-31

  - Verzendingskosten: EUR 11.19 Ergodebooks
5
Food Process Engineering - H.A. Leniger; W.A. Beverloo
bestellen
bij IberLibro.com
€ 21,01
verzending: € 8,651
bestellenGesponsorde link
H.A. Leniger; W.A. Beverloo:
Food Process Engineering - gebonden uitgave, pocketboek

1975, ISBN: 9027706050

[EAN: 9789027706058], [SC: 8.65], [PU: Springer], Books

  - Verzendingskosten: EUR 8.65 Ergodebooks, RICHMOND, TX, U.S.A. [8304062] [Calificación: 5 (de 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Food Process Engineering

This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech- nology at the Agricultural University ofWageningen, The Netherlands. In the course of those years the subject matter of teaching has been written down and placed at the student's disposal. The Dutch text has been reconsidered and revised several times. Eventually the question arose whether it would be advisable to transform and translate the text in order to transfer available knowledge and experience to others interested in the relatively new branch of food science that food process engineering is. This question has been answered in the affirmative. Up to now only a few books deal with food process engineering; some are rather superficial and evidently meant as introductory, other ones have in our opinion too much emphasis on chemical engineering and too little on food process engineering. We believe - and this will be elucidated at some length in the Introduction - that food process engineering is in many respects a very specific branch of engineering, allied to but certainly different from chemical engineering. We have always endeav- oured to show similarities between various branches, stressing at the same time how- ever the differences and explaining the why and wherefore of them. The present book illustrates this approach. It considers engineering, process en- gineering and food process engineering as ranking in this order of rising importance.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Process Engineering


EAN (ISBN-13): 9789027706058
ISBN (ISBN-10): 9027706050
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1975
Uitgever: SPRINGER VERLAG GMBH
552 Bladzijden
Gewicht: 0,966 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-01-25T11:06:39+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-10-29T14:16:00+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9027706050

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-277-0605-0, 978-90-277-0605-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: leniger beverloo
Titel van het boek: engineering food


Gegevens van de uitgever

Auteur: H.A. Leniger; W.A. Beverloo
Titel: Food Process Engineering
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
552 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1975-08-31
Dordrecht; NL
Taal: Engels
213,99 € (DE)
219,99 € (AT)
236,00 CHF (CH)
Available
X, 552 p.

BB; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Filtration; agriculture; food; food science; process engineering; transport; Food Science; BC; EA

1 / Introduction.- 2 / Transport Phenomena.- 2.1. Introduction.- 2.2. Fluid Dynamics.- 2.3. Heat Transfer.- 2.4. Mass Transfer.- 3 / Mechanical Operations.- 3.1. Handling of Materials.- 3.2. Mixing of Materials.- 3.3. Size Reduction and Size Enlargement.- 3.4. Mechanical Separations.- 4 / Physical Operations.- 4.1. Heating and Cooling.- 4.2. Physical Methods of Food Preservation.- Index of Subjects.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9789027706591 Food Process Engineering (W. A. Beverloo)


< naar Archief...