- 5 resultaten
laagste prijs: € 3,58, hoogste prijs: € 284,43, gemiddelde prijs: € 212,98
1
Microbial Associations and Interactions in Food
bestellen
bij Averdo.com
€ 274,09
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Microbial Associations and Interactions in Food - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789027718020

Erscheinungsdatum: 30.11.1984, Medium: Buch, Einband: Gebunden, Titel: Microbial Associations and Interactions in Food, Auflage: 1985, Redaktion: Déak, T. // Incze, K. // Kiss, I., Verlag… Meer...

Nr. Verzendingskosten:, Next Day, DE. (EUR 0.00)
2
Microbial Associations and Interactions in Food
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 408,50
(ongeveer € 270,57)
bestellenGesponsorde link
Microbial Associations and Interactions in Food - nieuw boek

ISBN: 9789027718020

Proceedings of the 12th International IUMS-ICFMH Symposium, Budapest, Hungary, 12-15 July, 1983 Books, Science and Nature, Microbial Associations and Interactions in Food Books>Science a… Meer...

  - new Free shipping on orders above $25. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 4,01
(ongeveer € 3,58)
verzending: € 14,291
bestellenGesponsorde link
Kiss, I., Déak, T., Incze, K., eds.:
Microbial Associations and Interactions in Food - gebonden uitgave, pocketboek

1984

ISBN: 9789027718020

Akademiai Kiado, 1984. this is the 1984 Akademiai Kiado printing, 470 pp., Hardcover, ex library else text clean and binding tight, Akademiai Kiado, 1984

Verzendingskosten: EUR 14.29 Zubal Books
4
Microbial Associations And Interactions In Food
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 408,50
(ongeveer € 284,43)
bestellenGesponsorde link
Microbial Associations And Interactions In Food - nieuw boek

ISBN: 9789027718020

Proceedings of the 12th International IUMS-ICFMH Symposium, Budapest, Hungary, 12-15 July, 1983 Books > Science & Nature > Science > Technology > Food Science List_Books

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
5
Microbial Associations and Interactions in Food - István Kiss
bestellen
bij BookDepository.com
€ 232,25
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
István Kiss:
Microbial Associations and Interactions in Food - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9789027718020

Hardback, [PU: Springer], Proceedings of the 12th International IUMS-ICFMH Symposium, Budapest, Hungary, 12-15 July, 1983, Food & Beverage Technology

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Microbial Associations And Interactions In Food


EAN (ISBN-13): 9789027718020
ISBN (ISBN-10): 9027718024
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1984
Uitgever: Springer-Verlag GmbH
492 Bladzijden
Gewicht: 0,894 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-05-24T17:41:42+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-03-28T09:37:13+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9027718024

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-277-1802-4, 978-90-277-1802-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: kiß, istvan deak, kiss and tell, istván deak, deák, budapest
Titel van het boek: symposium, microbial associations and interactions food proceedings


Gegevens van de uitgever

Auteur: I. Kiss; T. Déak; K. Incze
Titel: Microbial Associations and Interactions in Food
Uitgeverij: Springer; Springer Netherland
470 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1984-11-30
Dordrecht; NL
Taal: Engels
213,99 € (DE)
219,99 € (AT)
236,00 CHF (CH)
Available
XVIII, 470 p.

BB; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; CON_D007; Food Science; BC


< naar Archief...