- 5 resultaten
laagste prijs: € 30,10, hoogste prijs: € 179,17, gemiddelde prijs: € 88,01
1
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 197,50
(ongeveer € 179,17)
verzending: € 15,221
bestellenGesponsorde link
Constance B. Hieatt:

Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (including the Forme of Cury (Early English Text Society Supplementary Series) - gebonden uitgave, pocketboek

1985, ISBN: 9780197224090

Early English Text Society, 1985. 1. Hardcover. Good. Good+; Hardcover; Light overall wear to the covers with one minor blemish to the cloth covering near the bottom edge of the front c… Meer...

Verzendingskosten: EUR 15.22 Salish Sea Books
2
Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (including the Forme of Cury (EARLY ENGLISH TEXT SOCIETY SUPPLEMENTARY SERIES)
bestellen
bij amazon.de
€ 31,22
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (including the Forme of Cury (EARLY ENGLISH TEXT SOCIETY SUPPLEMENTARY SERIES) - gebonden uitgave, pocketboek

1985, ISBN: 9780197224090

Early English Text Society, Gebundene Ausgabe, 236 Seiten, Publiziert: 1985-07-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.41 kg, Verkaufsrang: 3090362, Mittelalter, Bewegungen & Epochen, Litera… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager, Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.de
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 178,32
(ongeveer € 164,32)
verzending: € 13,031
bestellenGesponsorde link
Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (including the Forme of Cury: Middle English Recipes - English Culinary ... English Text Society Supplementary Series) - eerste uitgave

1985

ISBN: 9780197224090

gebonden uitgave

GB: Early English Text Society, 1985. Book is in nearly fine condition with only slightest signs of wear and/or age. . 1st Edition. Hardback. nrFine/No DW., Early English Text Society, 1… Meer...

Verzendingskosten: EUR 13.03 Richard Sylvanus Williams (Est 1976) (Bookdealer)
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 38,86
(ongeveer € 35,25)
verzending: € 12,961
bestellenGesponsorde link
Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (Including the Forme of Cury) - gebonden uitgave, pocketboek

1985, ISBN: 9780197224090

Oxford University Press, USA, 1985. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality i… Meer...

Verzendingskosten: EUR 12.96 ThriftBooks
5
Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (Including the
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 30,10
verzending: € 16,371
bestellenGesponsorde link
Heiatt, Constance B.; Butler, Sharon:
Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (Including the "Forme of Cury") (Early English Text Society/Supplementary Series) - eerste uitgave

1985, ISBN: 0197224091

gebonden uitgave

[EAN: 9780197224090], Near Fine, [PU: Oxford University Press], In plastic cover. Excellent copy, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 16.37 Idle Booksellers PBFA, Bradford, United Kingdom [505063] [Rating: 4 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (including the Forme of Cury (EARLY ENGLISH TEXT SOCIETY SUPPLEMENTARY SERIES)

Drawing from more than twenty medieval manuscripts, this is a collection of recipes or menus as they include not only how to make a dish, but also how and when to serve it. Presented in early English, it gives insight into the medieval kitchen and household, and is useful as a guide to modern recreations of medieval meals and feasts.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Curye on Inglysch: English Culinary Manuscripts of the Fourteenth Century (including the Forme of Cury (EARLY ENGLISH TEXT SOCIETY SUPPLEMENTARY SERIES)


EAN (ISBN-13): 9780197224090
ISBN (ISBN-10): 0197224091
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1985
Uitgever: Hieatt, Constance B. Early English Text Society
224 Bladzijden
Gewicht: 0,408 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-04T15:12:11+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-02-27T16:19:31+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780197224090

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-19-722409-1, 978-0-19-722409-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: butler sharon, hieatt, constance butler, hieat
Titel van het boek: early english manuscripts, middle english, curye inglysch english culinary manuscripts fourteenth century, english for you, the forme cury, manuscripts including, supplementary series, culinary recipes


< naar Archief...