- 5 resultaten
laagste prijs: € 37,43, hoogste prijs: € 89,99, gemiddelde prijs: € 70,07
1
Modern Food Microbiology by James M., Golden, David A., Loessner, Martin J. Jay - James M., Golden, David A., Loessner, Martin J. Jay
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 37,43
bestellenGesponsorde link
James M., Golden, David A., Loessner, Martin J. Jay:

Modern Food Microbiology by James M., Golden, David A., Loessner, Martin J. Jay - gebruikt boek

ISBN: 9780387231808

With 30 revised and updated chapters, the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on proteobacteria, bottled water, fo… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Modern Food Microbiology (Food Science Text Series) - James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 78,39
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden:

Modern Food Microbiology (Food Science Text Series) - gebonden uitgave, pocketboek

2005, ISBN: 9780387231808

Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 7th ed. 2004. Corr. 2nd printing 2006, 810 Seiten, Publiziert: 2005-02-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780387231808, 3.87 kg, Ind… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager, Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.de
3
Modern Food Microbiology (Food Science Text Series) - James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 69,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden:
Modern Food Microbiology (Food Science Text Series) - gebonden uitgave, pocketboek

2005

ISBN: 9780387231808

Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 7th ed. 2004. Corr. 2nd printing 2006, 810 Seiten, Publiziert: 2005-02-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780387231808, 3.87 kg, Ind… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
4
Modern Food Microbiology James M. Jay Author
bestellen
bij BarnesandNoble.com
€ 89,99
bestellenGesponsorde link
Modern Food Microbiology James M. Jay Author - nieuw boek

ISBN: 9780387231808

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern … Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
5
Modern Food Microbiology - Loessner, Martin J.
bestellen
bij Blackwells.co.uk
£ 64,99
(ongeveer € 75,55)
verzending: € 7,561
bestellenGesponsorde link
Loessner, Martin J.:
Modern Food Microbiology - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780387231808

hardback, [PU: Springer]

in stock. Verzendingskosten:Usually dispatched within 48 hours. (EUR 7.56) Blackwells.co.uk

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Modern Food Microbiology James M. Jay Author

With 30 revised and updated chapters, the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on proteobacteria, bottled water, food sanitizers (eletrolyzed oxidating water, ozone, chlorine, activin, chitosans, endolysins, etc.), bicontrol, biosensors quorum sensing, molecular genetic methods of analysis, food safety objectives, noroviruses, and prions. The book builds on the trusted and established sections on food preservation by modified atmosphere, high pressure and pulsed electric field processing, food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis. In-depth references, appendixes, illustrations, index and thorough updating of taxonomies make this an essential for every food scientist. TOC:History of Microorganisms in Food.- Taxonomy, Role, and Significance of Microorganisms in Foods.- Intrinsic and Extrinsic Parameters of Foods that Affect Microbial Growth.- Fresh Meats and Poultry.- Processed Meats and Seafoods.- Vegetable and Fruit Products.- Milk, Fermentation, Fermented, and Nonfermented Dairy Products.- Nondairy Fermented Foods and Products.- Miscellaneous Food Products.- Culture, Microscopic, and Sampling Methods.- Chemical, Biological, and Physical Methods.- Bioassay and Related Methods.- Food Protection with Chemicals and Biocontrol.- Food Protection with Modified Atmospheres.- Radiation Protection of Foods and Nature of Microbial Radiation Resistance.- Protection of Foods Using Low Temperatures, and Characteristics of Psychrotrophic Microorganisms.- Protection of Foods Using High-Temperatures, and Characteristics of Thermophilic Microorganisms.- Protection of Foods by Drying.- Other Food Protection Methods.- Indicators of Food Microbial Quality and Safety.- The Haccp and Fso System, and Food Safety.- Introduction to Foodborne Pathogens.- Staphylococcal Gastroenteritis.- Food Poisoning Caused by Gram-Positive Sporeforming Bacteria.- Foodborne Listeriosis.- Foodborne Gastroenteritis Caused by Salmonella and Shigella.- Foodborne Gastroenteritis Caused by Escherichia Coli.- Foodborne Gastroenteritis Caused by Vibrio, Yersinia, and Campylobacter Species.- Foodborne Animal Parasites.- Mycotoxins.- Viruses and Some other Proven and Suspected Foodborne Biohazards.- Appendix.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Modern Food Microbiology James M. Jay Author


EAN (ISBN-13): 9780387231808
ISBN (ISBN-10): 0387231803
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: Springer US Core >2 >T
790 Bladzijden
Gewicht: 1,615 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-06T12:25:18+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-12T18:15:58+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780387231808

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-387-23180-3, 978-0-387-23180-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: jay martin, golden, martin david, james
Titel van het boek: seven nine, höllenschlund, science food, food microbiology, have never been modern, text


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780412070914 Modern Food Microbiology (Jay, J)


< naar Archief...