ISBN: 9780387231808
With 30 revised and updated chapters, the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on proteobacteria, bottled water, fo… Meer...
BetterWorldBooks.com used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
2005, ISBN: 9780387231808
Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 7th ed. 2004. Corr. 2nd printing 2006, 810 Seiten, Publiziert: 2005-02-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780387231808, 3.87 kg, Ind… Meer...
Amazon.de (Intern... |
2005, ISBN: 9780387231808
Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 7th ed. 2004. Corr. 2nd printing 2006, 810 Seiten, Publiziert: 2005-02-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780387231808, 3.87 kg, Ind… Meer...
Amazon.de (Intern... Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Details... |
ISBN: 9780387231808
With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern … Meer...
BarnesandNoble.com new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
ISBN: 9780387231808
hardback, [PU: Springer]
Blackwells.co.uk Blackwells.co.uk in stock. Verzendingskosten:Usually dispatched within 48 hours. (EUR 7.56) Details... |
ISBN: 9780387231808
With 30 revised and updated chapters, the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on proteobacteria, bottled water, fo… Meer...
James M. Jay, Martin J. Loessner, David A. Golden:
Modern Food Microbiology (Food Science Text Series) - gebonden uitgave, pocketboek2005, ISBN: 9780387231808
Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 7th ed. 2004. Corr. 2nd printing 2006, 810 Seiten, Publiziert: 2005-02-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780387231808, 3.87 kg, Ind… Meer...
2005
ISBN: 9780387231808
Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 7th ed. 2004. Corr. 2nd printing 2006, 810 Seiten, Publiziert: 2005-02-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780387231808, 3.87 kg, Ind… Meer...
ISBN: 9780387231808
With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern … Meer...
ISBN: 9780387231808
hardback, [PU: Springer]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Modern Food Microbiology James M. Jay Author
EAN (ISBN-13): 9780387231808
ISBN (ISBN-10): 0387231803
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: Springer US Core >2 >T
790 Bladzijden
Gewicht: 1,615 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-06T12:25:18+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-12T18:15:58+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780387231808
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-387-23180-3, 978-0-387-23180-8
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: jay martin, golden, martin david, james
Titel van het boek: seven nine, höllenschlund, science food, food microbiology, have never been modern, text
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9780412070914 Modern Food Microbiology (Jay, J)
- 9780412070914 Modern Food Microbiology (Jay, J)
- 9780412076916 Modern Food Microbiology (Food Science Texts Series) (Jay, J M)
- 9780834216716 Modern Food Microbiology (Aspen Food Science Text Series) (James M. Jay)
- 9780442007331 Modern Food Microbiology (Jay, J.M.)
- 9780442302399 Modern Food Microbiology (J M Jay)
< naar Archief...