- 5 resultaten
laagste prijs: € 47,72, hoogste prijs: € 71,85, gemiddelde prijs: € 54,34
1
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 47,72
verzending: € 31,831
bestellenGesponsorde link
Gisslen, Wayne:

Professional Cooking - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 0470197528

[EAN: 9780470197523], Gebraucht, guter Zustand, [PU: John Wiley and Sons], Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Tracking, B… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 31.83 SGS Trading Inc, Franklin Lakes, NJ, U.S.A. [54851437] [Rating: 5 (von 5)]
2
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 51,67
bestellenGesponsorde link

Gisslen, Wayne:

Professional Cooking, 7th Edition - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 9780470197523

Hardcover, Gebraucht, guter Zustand, USED-VARIOUS AMOUNTS OF WEAR-POSSIBLE HIGHLIGHTS-WE CANNOT GUARANTEE SUPPLEMENTS SUCH AS CD, ACCESS CODE, OR INFO TRAC., [PU: John Wiley and Sons]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Midland Park, NJ, Book Words
3
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 48,04
bestellenGesponsorde link
Gisslen, Wayne:
Professional Cooking - gebonden uitgave, pocketboek

2010

ISBN: 9780470197523

Hardcover, Gebraucht, guter Zustand, Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Tracking., [PU: John Wiley and Sons]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Franklin Lakes, NJ, TEXTSHUB
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 57,78
(ongeveer € 52,42)
verzending: € 9,071
bestellenGesponsorde link
Professional Cooking, 7Th Edition - nieuw boek

ISBN: 9780470197523

New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!, 6

IND - IndiaVerzendingskosten: EUR 9.07 Students Textbooks
5
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 71,85
bestellenGesponsorde link
Wayne Gisslen:
Professional Cooking, College Version - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 9780470197523

HARDBACK, Neubuch, P 1120., [PU: John Wiley & Sons]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Hawthorne, CA, Media Smart

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Professional Cooking: College Version

This is the best-selling undergraduate food preparation textbook in the marketplace. It has a long-standing reputation for being comprehensive, yet easy for students to understand and follow. Wayne Gisslen's reputation for being able to simply, yet comprehensively, communicate information to beginning chefs is unsurpassed.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Professional Cooking: College Version


EAN (ISBN-13): 9780470197523
ISBN (ISBN-10): 0470197528
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Wiley
1088 Bladzijden
Gewicht: 2,785 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-07-14T18:20:03+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-02T02:45:10+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470197523

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-19752-8, 978-0-470-19752-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: griffin, gerard, griffi, mary ellen, griff, mary way, judy martin, schaul, beckelmann, luther, bierbaum, englisch, otto bonhoff, 9783894254216, hasso wdel, frankel, wilfried bauer, orazio marcheslli, grenzsituationen der intensivmedizin, williams, taylor, veit valentin, könig, schutt kehm, smith, gisslen wayne
Titel van het boek: professional cooking, cook, der kapitän der alten schildkröte, handtinting, der hamburger dom, wegbereiter des kommunismus, pobrecito poeta que era, analyse linguistique approches, erinnerungen resistance, eine qualle trocknen, jung und alt, heilige schrift, der vorleser, bilder aus anatolien, neunzig minus eins, die petrusakte, kennwort, das unsichtbare visier band, die soldaten des führers kampf westen, nürnberger, trotzdem zum leben, hypnose und selbsthypnose einfach erklärt, manner schaffen europa, enzyklopädie der schach eröffungen, nibelungensage und gudrunlied, junginger, stadtlicbt lichtkunst, männer boot drei, bird, geschichte der deutschen revolution, invasion biology critique, holz lexikon, holzlexikon, das exlibris


Gegevens van de uitgever

Auteur: Wayne Gisslen
Titel: Professional Cooking - College Version
Uitgeverij: John Wiley & Sons
1120 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-02-02
Gewicht: 2,756 kg
Taal: Engels
262,00 € (DE)
No longer receiving updates
228mm x 279mm x 46mm

BB; Hardcover, Softcover / Ratgeber/Essen, Trinken/Allgemeine Kochbücher, Grundkochbücher; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Hospitality; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Kochbuch; Kochen; Kochen u. Kochkunst; Professional Cooking & Culinary Arts; Kochen u. Kochkunst; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

Recipe Contents Preface Chapter 1: The Food Service Industry Chapter 2: Sanitation and Safety Chapter 3: Tools and Equipment Chapter 4: Basic Principles of Cooking and Food Science Chapter 5: Menus, Recipes, and Cost Management Chapter 6: Nutrition Chapter 7: Mise en Place Chapter 8: Stocks and Sauces Chapter 9: Soups Chapter 10: Understanding Meats and Game Chapter 11: Cooking Meats and Game Chapter 12: Understanding Poultry and Game Birds Chapter 13: Cooking Poultry and Game Birds Chapter 14: Understanding Fish and Shellfish Chapter 15: Cooking Fish and Shellfish Chapter 16: Understanding Vegetables Chapter 17: Cooking Vegetables Chapter 18: Potatoes Chapter 19: Legumes, Grains, Pasta, and Other Starches Chapter 20: Cooking for Vegetarian Diets Chapter 21: Salad Dressings and Salads Chapter 22: Sandwiches Chapter 23: Hors d'Oeuvres Chapter 24: Breakfast Preparation Chapter 25: Dairy and Beverages Chapter 26: Sausages and Cured Foods Chapter 27: Pâtés, Terrines, and Other Cold Foods Chapter 28: Food Presentation and Garnish Chapter 29: Bakeshop Production: Basic Principles and Ingredients Chapter 30: Yeast Products Chapter 31: Quick Breads Chapter 32: Cakes and Icings Chapter 33: Cookies Chapter 34: Pies and Pastries Chapter 35: Creams, Custards, Puddings, Frozen Desserts, and Sauces Appendix 1: Metric Conversion Factors Appendix 2: Standard Can Sizes Appendix 3: Approximate Weight-Volume Equivalents of Dry Foods Appendix 4: Kitchen Math Exercises: Metric Versions Appendix 5: Eggs and Safety Bibliography Glossary and Cooking Vocabulary.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
2900470197522 Professional Cooking, College Version (Wayne Gisslen)


< naar Archief...