- 5 resultaten
laagste prijs: € 30,30, hoogste prijs: € 204,61, gemiddelde prijs: € 124,18
1
Introduction to Management in the Hospitality Industry - Barrows, Clayton W.; Powers, Tom; Reynolds, Dennis
bestellen
bij AbeBooks.com
$ 219,69
(ongeveer € 204,61)
verzending: € 10,501
bestellenGesponsorde link
Barrows, Clayton W.; Powers, Tom; Reynolds, Dennis:

Introduction to Management in the Hospitality Industry - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 0470399740

[EAN: 9780470399743], New book, [PU: John Wiley and Sons Ltd], Num Pages: 768 pages, col. ill. BIC Classification: KJM; KNSH; TTVC. Category: (U) Tertiary Education (US: College). Dimensi… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 10.50 Kennys Bookstore, Olney, MD, U.S.A. [54825494] [Rating: 5 (of 5)]
2
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 30,30
bestellenGesponsorde link

Barrows, Clayton W.; Powers, Tom:

Introduction to Management in the Hospitality Industry. - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0470399740

768 S. Hardcover. Gebundene Ausgabe Ehemaliges Bibliotheksexemplar. Mit Signatur und professionell in transparente Schutzfolie eingebunden. Insgesamt sehr gutes Exemplar. Fremdenverkehr, … Meer...

Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Synca GmbH, 4325 Schupfart
3
bestellen
bij alibris.com
$ 48,00
(ongeveer € 44,71)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Barrows, Clayton W., Powers, Tom, Reynolds, Dennis R.:
Introduction to Management in the Hospitality Industry - gebonden uitgave, pocketboek

2011

ISBN: 9780470399743

Hard cover, Used, good, Ships in a BOX from Central Missouri! May not include working access code. Will not include dust jacket. Has used sticker(s) and some writing or highlighting. UPS … Meer...

Verzendingskosten: EUR 0.00 Columbia, MO, SurplusTextSeller
4
Introduction to Management in the Hospitality Industry 10e - Barrows, Clayton W./ Powers, Tom
bestellen
bij AbeBooks.com
$ 198,72
(ongeveer € 185,08)
verzending: € 12,561
bestellenGesponsorde link
Barrows, Clayton W./ Powers, Tom:
Introduction to Management in the Hospitality Industry 10e - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 0470399740

[EAN: 9780470399743], New book, [PU: John Wiley & Sons Inc], 10 edition. 736 pages. 9.50x8.00x1.50 inches. In Stock., Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 12.56 Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (of 5)]
5
Introduction to Management in the Hospitality Industry 10e - CW Barrows
bestellen
bij lehmanns.de
€ 156,22
verzending: € 9,951
bestellenGesponsorde link
CW Barrows:
Introduction to Management in the Hospitality Industry 10e - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 9780470399743

Buch, Hardcover, [PU: John Wiley & Sons Inc], John Wiley & Sons Inc, 2011

Verzendingskosten:Versand in 10-20 Tagen. (EUR 9.95)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Introduction to Management in the Hospitality Industry 10e

Readers seeking management careers in hospitality will enter a dynamic industry filled with opportunities. The rewards are many, but so are the challenges. Today's hospitality managers must deal with such complex factors as globalization, terrorism threats, ecotourism, internet commerce, new business and financial models, and rapidly changing consumer demands. Introduction to Management in the Hospitality Industry, 10th Edition gives readers the industry know-how and the management skills needed to thrive in all aspects of the field, from food service to lodging to tourism. The Tenth Edition of Introduction to Management in the Hospitality Industry features both historical perspectives and discussions of new trends in a variety of sectors. This book has the most thorough coverage of the hospitality industry, covering foodservice, lodging, and travel and tourism, hospitality careers, and hospitality management. Upon successful completion of this text, readers will have a strong grasp of the many facets of the hospitality industry.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Introduction to Management in the Hospitality Industry 10e


EAN (ISBN-13): 9780470399743
ISBN (ISBN-10): 0470399740
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
720 Bladzijden
Gewicht: 1,413 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-03-03T02:31:08+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-02T16:32:48+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470399743

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-39974-0, 978-0-470-39974-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: powers, clayton, reynolds, rey, barrow, john, power, barro
Titel van het boek: introduction hospitality management, hospital, the man the


Gegevens van de uitgever

Auteur: Clayton W. Barrows
Titel: Introduction to Management in the Hospitality Industry
Uitgeverij: John Wiley & Sons
768 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-03-11
Gewicht: 1,399 kg
Taal: Engels
245,00 € (DE)
197mm x 233mm x 32mm

BB; gebunden; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Hospitality; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Hotel- und Gaststättengewerbe; Fremdenverkehr; Allg. Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:"; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Chapter 1: The Hospitality Industry and You Chapter 2: Forces Affecting Growth and Change in the Hospitality Industry Chapter 3: The Restaurant Business Chapter 4: Restaurant Operations Chapter 5: Restaurant Industry Organization: Chain, Independent, or Franchise? Chapter 6: Competitive Forces in Food Service Chapter 7: On-Site Food Service Chapter 8: Issues Facing Food Service Chapter 9: Lodging: Meeting Guest Needs Chapter 10: Hotel and Lodging Operations Chapter 11: Forces Shaping the Hotel Business Chapter 12: Competition in the Lodging Business Chapter 13: Tourism: Front and Center Chapter 14: Destinations: Tourism Generators Chapter 15: Management: A New Way of Thinking Chapter 16: Planning in Hospitality Management Chapter 17: Organizing in Hospitality Management Chapter 18: Staffing: Human-Resources Management in Hospitality Management Chapter 19: Control in Hospitality Management Chapter 20: Leadership and Directing in Hospitality Management Chapter 21: The Role of Service in the Hospitality Industry

< naar Archief...