- 3 resultaten
laagste prijs: € 177,95, hoogste prijs: € 502,96, gemiddelde prijs: € 297,80
1
bestellen
bij Indigo.ca
(ongeveer € 177,95)
bestellenGesponsorde link
Wayne Gisslen:

Professional Baking, Textbook and Study Guide - nieuw boek

ISBN: 9780470571194

Wayne Gisslen''s Professional Baking, long the standard for bakers learning their craft, illuminates the art and science of baking with unmatched comprehensiveness and clarity. … Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten
2
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 447,99
(ongeveer € 502,96)
verzending: € 4,941
bestellenGesponsorde link

Wayne Gisslen:

Professional Baking [With Study Guide] - gebonden uitgave, pocketboek

2009, ISBN: 0470571195

Hardcover, [EAN: 9780470571194], Wiley, Wiley, Book, [PU: Wiley], 2009-07-14, Wiley, 271001, Baking, 271003, Bread, 271056, Cakes, 271009, Pastry & Pies, 66, Food & Drink, 1025612, Subjec… Meer...

  - Neuware. Verzendingskosten:Europa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item. (EUR 4.94) Amazon.co.uk
3
bestellen
bij
(ongeveer € 212,50)
bestellenGesponsorde link
Gisslen, Wayne:
Professional Baking, Textbook and Study Guide - gebonden uitgave, pocketboek

2009

ISBN: 0470571195

Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: John Wiley & Sons, [GR: 14570 - HC/Backen], [SW: - Cooking / Wine], Gebunden, [Ausgabe: 0005]

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Professional Baking, Textbook and Study Guide


EAN (ISBN-13): 9780470571194
ISBN (ISBN-10): 0470571195
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: John Wiley & Sons
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-08-11T09:45:55+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-08-01T07:50:23+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470571194

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-57119-5, 978-0-470-57119-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: gisslen wayne
Titel van het boek: baking


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780471417750 Professional Baking: AND Study Guide Set (Wayne Gisslen)


< naar Archief...