- 5 resultaten
laagste prijs: € 35,20, hoogste prijs: € 74,65, gemiddelde prijs: € 43,75
1
China: The Cookbook / Kei Lum Chan (u. a.) / Buch / Phaidon Press / 720 S. / Englisch / 2016 / Phaidon Verlag GmbH / EAN 9780714872247 - Chan, Kei Lum
bestellen
bij booklooker.de
€ 35,77
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Chan, Kei Lum:

China: The Cookbook / Kei Lum Chan (u. a.) / Buch / Phaidon Press / 720 S. / Englisch / 2016 / Phaidon Verlag GmbH / EAN 9780714872247 - gebonden uitgave, pocketboek

2016, ISBN: 9780714872247

[ED: Gebunden], [PU: Phaidon Verlag GmbH], The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic C… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchbär
2
China: The Cookbook | Kei Lum Chan (u. a.) | Buch | Phaidon Press | 720 S. | Englisch | 2016 | Phaidon Verlag GmbH | EAN 9780714872247 - Chan, Kei Lum
bestellen
bij booklooker.de
€ 35,20
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Chan, Kei Lum:

China: The Cookbook | Kei Lum Chan (u. a.) | Buch | Phaidon Press | 720 S. | Englisch | 2016 | Phaidon Verlag GmbH | EAN 9780714872247 - gebonden uitgave, pocketboek

2016, ISBN: 9780714872247

[ED: Gebunden], [PU: Phaidon Verlag GmbH], The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic C… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) preigu
3
China: The Cookbook | Kei Lum Chan (u. a.) | Buch | Phaidon Press | 720 S. | Englisch | 2016 | Phaidon | EAN 9780714872247 - Chan, Kei Lum
bestellen
bij booklooker.de
€ 35,20
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Chan, Kei Lum:
China: The Cookbook | Kei Lum Chan (u. a.) | Buch | Phaidon Press | 720 S. | Englisch | 2016 | Phaidon | EAN 9780714872247 - gebonden uitgave, pocketboek

2016

ISBN: 9780714872247

[ED: Gebunden], [PU: Phaidon], The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic Cookbook" com… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) preigu
4
China: The Cookbook (Cucina) - Chan, Kei Lum, Fong Chan, Diora
bestellen
bij amazon.de
€ 74,65
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Chan, Kei Lum, Fong Chan, Diora:
China: The Cookbook (Cucina) - eerste uitgave

2016, ISBN: 9780714872247

gebonden uitgave

Phaidon Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 720 Seiten, Publiziert: 2016-09-19T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 45041379, 2.07 kg, Verkaufsrang: 120562, Freizeit, Haus & … Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) BooksUnplugged
5
China: The Cookbook: The Definitive Cookbook Bible Of The World S Most
bestellen
bij Casadellibro.com
€ 37,95
bestellenGesponsorde link
China: The Cookbook: The Definitive Cookbook Bible Of The World S Most - nieuw boek

ISBN: 9780714872247

China The Cookbook Is A Magnificent Insight Into The History Of Chinese Cuisine. I Will Treasu Libros>Cocina>Cocinas del mundo>Asia, Unidad Para La Distribucion Del Libro S.l.

Nr. 4140180. Verzendingskosten:, 2019-03-26T00:00+0200, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
China: The Cookbook (Cucina)

The definitive cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisine

"China The Cookbook is a magnificent insight into the history of Chinese cuisine. I will treasure it in my collection and it will be no doubt be used as valuable reference for many years to come." —Ken Hom OBE,Chef, author and tv presenter

In the tradition of bestsellers including Mexico and The Nordic Cookbook comes the next title in the multimillion-selling national cuisine series, China: The Cookbook. Featuring more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, this impressive and uthoritative book showcases the culinary diversity of the world’s richest and oldest cuisines with recipes from the 33 regions and sub-regions.

China: The Cookbook celebrates popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, as well as lesser-known regional classics like Fujian Fried Rice and Jiangsu’s Drunken Chicken, and features additional selected recipes from star chefs from aroun

Gedetalleerde informatie over het boek. - China: The Cookbook (Cucina)


EAN (ISBN-13): 9780714872247
ISBN (ISBN-10): 0714872245
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2016
Uitgever: Phaidon Press

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2016-06-11T22:37:55+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-04-20T03:24:03+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780714872247

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-7148-7224-5, 978-0-7148-7224-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: berlin, fong, kochbuch, ken hom, kei lum chan
Titel van het boek: cookbook book, kei, press, cook, chan, china can say, china 1890 1930, world bible


Gegevens van de uitgever

Auteur: Kei Lum Chan
Titel: China: The Cookbook
Uitgeverij: Phaidon
Verschijningsjaar: 2016-09-19
Berlin; DE
Gedrukt / Gemaakt in
Taal: Engels
39,95 € (DE)
180mm x 270mm x 55mm

BB; Hardcover, Softcover / Ratgeber/Essen, Trinken/Länderküchen; Nationale, regionale und ethnische Küche; Entdecken; Kochbuch; gebratene Nudeln; Dim Sum; Süß Sauer; Food - Cook


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780714874579 China, The Cookbook (Chan, Kei Lum, Fong Chan, Dora)


< naar Archief...