- 5 resultaten
laagste prijs: € 40,11, hoogste prijs: € 364,75, gemiddelde prijs: € 129,18
1
Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties - Aparicio, Ramon, Harwood, John
bestellen
bij amazon.com
$ 42,86
(ongeveer € 40,11)
verzending: € 15,861
bestellenGesponsorde link
Aparicio, Ramon, Harwood, John:

Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 9780834216334

Springer, Hardcover, Auflage: 1999, 620 Seiten, Publiziert: 1999-10-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.07 kg, Verkaufsrang: 6006627, Chemical, Engineering & Transportation, Subjects, Bo… Meer...

Verzendingskosten:In Stock. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 15.86) Ammareal - Professional seller
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 79,95
(ongeveer € 74,46)
verzending: € 15,641
bestellenGesponsorde link

Aparicio, Ramon; Harwood, John:

Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties Aparicio, Ramon and Harwood, John - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 9780834216334

Springer, 1999-10-31. Hardcover. Like New. Purple boards with gilt lettering. Book is in excellent condition, text is unmarked and pages are tight., Springer, 1999-10-31, 5

Verzendingskosten: EUR 15.64 Broad Street Books
3
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 88,40
bestellenGesponsorde link
Aparicio, Ramon; Harwood, John:
Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties Aparicio, Ramon and Harwood, John - gebonden uitgave, pocketboek

1999

ISBN: 9780834216334

Hardcover, Like New, Purple boards with gilt lettering. Book is in excellent condition, text is unmarked and pages are tight., [PU: Springer]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Branchville, NJ, Broad Street Books
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 83,95
(ongeveer € 78,19)
verzending: € 306,421
bestellenGesponsorde link
Aparicio, Ramon; Harwood, John:
Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 9780834216334

Springer, 1999-10-31. Hardcover. Good., Springer, 1999-10-31, 2.5

Verzendingskosten: EUR 306.42 BooksEntirely
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 391,63
(ongeveer € 364,75)
verzending: € 18,621
bestellenGesponsorde link
Harwood, John & Ramon Aparicio eds:
Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties - gebonden uitgave, pocketboek

2000, ISBN: 9780834216334

Bio-Green, 2000. Hardcover. New., Bio-Green, 2000, 6

IND - IndiaVerzendingskosten: EUR 18.62 Sanctum Books

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties

This new olive oil handbook provides a wealth of detail about the analysis and properties of olives and their oil. It covers technological aspects and biochemistry, a description of detailed techniques, and an analysis of olive oil from the standpoint of general methodology.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties


EAN (ISBN-13): 9780834216334
ISBN (ISBN-10): 0834216337
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1999
Uitgever: Springer
640 Bladzijden
Gewicht: 1,110 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-11-14T18:17:59+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-09T07:37:16+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780834216334

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8342-1633-7, 978-0-8342-1633-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: john harwood, ramon, aparicio
Titel van het boek: olive, handbook, oil, analysis


Gegevens van de uitgever

Auteur: Ramon Aparicio; John Harwood
Titel: Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties
Uitgeverij: Springer; Springer US
620 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1999-10-31
New York; NY; US
Gewicht: 2,360 kg
Taal: Engels
234,33 € (DE)
240,90 € (AT)
285,28 CHF (CH)
Not available, publisher indicates OP

BB; Book; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; C; Food Science; Chemistry and Materials Science; BC; EA; BB

Introduction. Technological Aspects. Lipid Biosynthesis in Olives. Biogenesis of Olive Oil Aroma. Use of Tissue Cultures as Model Systems for the Study of Lipid Biochemistry in Olives. Analysis of Edible Oils. Gas and Liquid Chromatography: Methodology Applied to Olive Oil. Olive Oil Analysis by Infrared and Raman Spectroscopy: Methodologies and Applications. Other Techniques of Utility for Olive Oil Analysis. Characterization: Mathematical Procedures for Chemical Analysis. Sensory Quality of Olive Oils. The Role of Volatile Compounds and Polyphenols in Olive Oil Sensory Quality. Olive Oil Oxidation. Authentication. The Role of Lipids in Human Nutrition. Some Nutritional Aspects of Olive Oil. List of Sources. Index

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781475753714 Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties (Y. Matsumoto)


< naar Archief...