- 5 resultaten
laagste prijs: € 159,42, hoogste prijs: € 320,99, gemiddelde prijs: € 253,80
1
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - Yamaguchi, Mas;Rubatzky, Vincent E.
bestellen
bij booklooker.de
€ 170,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Yamaguchi, Mas;Rubatzky, Vincent E.:

World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780834216877

[ED: Hardcover], [PU: Springer / Springer US / Springer, Berlin], Completely revised and updated, this wide-ranging, comprehensive treatise examines the many different aspects of vegetabl… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - Mas Yamaguchi
bestellen
bij ZVAB.com
€ 296,59
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Mas Yamaguchi:

World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 0834216876

[EAN: 9780834216877], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer US], HOL_0618, Druck auf Anfrage Neuware - Printed after ordering - Completely revised and updated, this wide-ranging, comprehensiv… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)]
3
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - Vincent E. Rubatzky, Mas Yamaguchi
bestellen
bij Weltbild.de
€ 320,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Vincent E. Rubatzky, Mas Yamaguchi:
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - nieuw boek

1997

ISBN: 0834216876

Completely revised and updated, this wide-ranging, comprehensive treatise examines the many different aspects of vegetables from an international perspective. This logically organize… Meer...

Nr. 23878549. Verzendingskosten:, 2-5 Werktage, DE. (EUR 0.00)
4
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - Rubatzky, Vincent E. und Mas Yamaguchi
bestellen
bij booklooker.de
€ 159,42
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rubatzky, Vincent E. und Mas Yamaguchi:
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values - gebruikt boek

1997, ISBN: 9780834216877

[PU: Springer US], Neubindung, Buchschnitt leicht verkürzt, Buchrücken, -ecken, -kanten leicht angestoßen, 2. Auflage 1999 3031647/12, DE, [SC: 0.00], gebraucht; sehr gut, gewerbliches An… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchpark GmbH
5
World Vegetables: Principles Production and Nutritive Values - Vincent E. Rubatzky/ Mas Yamaguchi
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 320,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Vincent E. Rubatzky/ Mas Yamaguchi:
World Vegetables: Principles Production and Nutritive Values - pocketboek

ISBN: 9780834216877

*World Vegetables: Principles Production and Nutritive Values* - 2nd ed. 1997 / gebundene Ausgabe für 320.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, Wissenschaft, Technik Medien > Bücher nein Buch (… Meer...

0834216876. Verzendingskosten:Shipping in 7 days, , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
World Vegetables: Principles Production and Nutritive Values

Completely revised and updated, this wide-ranging, comprehensive treatise examines the many different aspects of vegetables from an international perspective. This logically organized text, filled with numerous illustrations, photographs, and tables, begins with and easy-to-read introduction to such topics as: the current role of vegetables as a world food crop, the origin and classification of vegetables, vegetables in human nutrition, and plant toxicants and folklore concerning vegetables. Background material on the basic principles for growing crops and production under adverse conditions are also featured in this section. Much of the material covered in the book focuses on the major and minor vegetables, their origin, taxonomy, botany, physiology, production and post harvest handling, and composition and use. In addition, current world production statistics are provided for many vegetable crops as well as listings of important diseases, insects, and other pest for many family groups. New features of this edition include: Three new chapters covering mushrooms, aquatic vegetables, and herbs and spices, several appendix tables listing vegetables according to family, genus, species, nutritive value, and recommended storage conditions for many vegetables . The introductory chapter offers an excellent background of the role of vegetables for the beginning and advanced students, both in the U.S. and worldwide. The chapters following provide extension professionals, professors, agricultural agencies, commercial growers, and processing and seed industry personnel with a better understanding of individual vegetable species.

Gedetalleerde informatie over het boek. - World Vegetables: Principles Production and Nutritive Values


EAN (ISBN-13): 9780834216877
ISBN (ISBN-10): 0834216876
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1997
Uitgever: Springer US
868 Bladzijden
Gewicht: 1,444 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-03-07T09:10:41+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-23T04:12:15+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780834216877

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8342-1687-6, 978-0-8342-1687-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: mas, yamaguchi, vincent
Titel van het boek: vegetables, world, principles


Gegevens van de uitgever

Auteur: Vincent E. Rubatzky; Mas Yamaguchi
Titel: World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values
Uitgeverij: Springer; Springer US
844 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1997-07-31
New York; NY; US
Gewicht: 2,489 kg
Taal: Engels
320,99 € (DE)
329,99 € (AT)
354,00 CHF (CH)
POD
XXIV, 844 p.

BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; HOL_0618; Nutrition; Food Science; Nutrition; Diätetik und Ernährung; BA

Introduction. Vegetables and the World's Food Supply. Origin and Evolution of Vegetables. Vegetable Classification. Importance of Vegetables for Human Nutrition. Toxic Substances and Some Folk and Medicinal Uses of Vegetables. Vegetable Growing Principles. Environmental Factors Influencing Vegetable Growth. Climate Control for Vegetable Production During Off Seasons and During Adverse Conditions. World Vegetables. A Global View of Vegetable Usage. Vegetables Consisting of Starchy Roots, Tubers and Fruits. White or Irish Potato. Sweet Potato. Cassava. Yam. Taro, Tannia and Other Edible Aroids. Additional Underground Starchy Vegetables. Sweet Corn Plantain, Starchy Bananas, Breadfruit, and Jackfruit. Vegetables Consisting of Succulent Roots, Bulbs, Leaves, and Fruits, Onions and Other Alliums. Lettuce and Other Composite Vegetables. Cole Crops and Other Crucifiers. Carrot, Celery and Other Vegetable Apiaceae. Beans. Other Vegetable Legumes. Tomato, Pepper, Eggplant and Additional Solanaceous Vegetables. Melons, Cucumbers, Squashes, and Other Cucurbit Species. Spinach, Beet, and Other Vegetable Chenopodiaceae. Additional Succulent Vegetables. Mushrooms. Aquatic Vegetables. Herbs and Spices. Appendixes. Glossary. Index

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780412112218 World Vegetables (Rubatzky, Vincent E.; Yamaguchi, Mas)


< naar Archief...