- 4 resultaten
laagste prijs: € 148,20, hoogste prijs: € 346,01, gemiddelde prijs: € 225,24
1
The Chorleywood Bread Process - Stanley P Cauvain, Linda S Young
bestellen
bij amazon.com
$ 182,54
(ongeveer € 148,20)
bestellenGesponsorde link
Stanley P Cauvain, Linda S Young:

The Chorleywood Bread Process - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 0849391318

[SR: 13523560], Hardcover, [EAN: 9780849391316], CRC Press, CRC Press, Book, [PU: CRC Press], CRC Press, The introduction of the Chorleywood Bread Process was a watershed in baking. It sp… Meer...

  - Used. Verzendingskosten:Usually ships in 24 hours., exclusief verzendingskosten techknowbooks
2
bestellen
bij
(ongeveer € 219,95)
bestellenGesponsorde link

Cauvain, Cauvain P.; Cauvain, Stanley P.:

The Chorleywood Bread Process - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 0849391318, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: CRC PR INC, 178 Seiten, [GR: 14520 - HC/Ernährungswissenschaft/Lebensmittelkunde], [SW: - Technology & Industrial Arts], Gebunde… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
3
bestellen
bij Biblio.com
$ 426,18
(ongeveer € 346,01)
bestellenGesponsorde link
Stanley P Cauvain (Editor), Linda S Young (Editor):
The Chorleywood Bread Process - gebonden uitgave, pocketboek

2006

ISBN: 9780849391316

CRC Press, 2006-03-30. 1. Hardcover. Used:Good., CRC Press, 2006-03-30

  - Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Ergodebooks
4
bestellen
bij AbeBooks.com
€ 186,78
verzending: € 8,101
bestellenGesponsorde link
Editor-Stanley P Cauvain; Editor-Linda S Young:
The Chorleywood Bread Process - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 0849391318

[EAN: 9780849391316], New book, [PU: CRC Press], Books

  - NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 8.10 Ergodebooks, RICHMOND, TX, U.S.A. [8304062] [Rating: 4 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Chorleywood Bread Process

The introduction of the Chorleywood Bread Process was a watershed in baking. It sparked changes in improver and ingredient technology, process, and equipment design which have had a profound impact on baking processes and the structure of the industry. Written by two of the world's leading experts on the process, this important book explains its underlying principles and ways of maximizing its potential in producing a wide range of baked products. The Chorleywood Bread Process will be a standard work for all bakers around the world wishing to maximize the potential of the process, and for scientists, technologists, and students wanting a better understanding of the process and its place in commercial bread making.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Chorleywood Bread Process


EAN (ISBN-13): 9780849391316
ISBN (ISBN-10): 0849391318
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: CRC PR INC
178 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-22T01:15:29+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-04-15T08:07:26+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780849391316

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8493-9131-8, 978-0-8493-9131-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: chorleywood bread process


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781845691431 The Chorleywood Bread Process (L S Young, S P Cauvain)


< naar Archief...