- 5 resultaten
laagste prijs: € 125,91, hoogste prijs: € 175,28, gemiddelde prijs: € 153,75
1
Modifying Lipids for Use in Food - Frank D. Gunstone
bestellen
bij ebay.co.uk
£ 153,03
(ongeveer € 175,28)
verzending: € 23,371
bestellenGesponsorde link
Frank D. Gunstone:

Modifying Lipids for Use in Food - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780849391484

**Attention eBay: This item does not contain property of any certifying body. We have legal rights to sell this product. This auction is not a violation of any EBay Policies and does not … Meer...

92.1, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versand zum Fixpreis, [SHT: Economy Shipping from outside], United States, [TO: Worldwide] (EUR 23.37) passcert4sure
2
Modifying Lipids for Use in Food
bestellen
bij amazon.de
€ 153,09
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Modifying Lipids for Use in Food - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9780849391484

CRC Press Inc, Gebundene Ausgabe, 609 Seiten, Publiziert: 2006-11-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.04 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, Bücher, Chemie… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00) Campustextbooks
3
Modifying Lipids for Use in Food
bestellen
bij amazon.de
€ 153,09
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Modifying Lipids for Use in Food - gebonden uitgave, pocketboek

2006

ISBN: 9780849391484

CRC Press Inc, Gebundene Ausgabe, 609 Seiten, Publiziert: 2006-11-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.04 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, Bücher, Chemie… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00) Campustextbooks
4
Modifying Lipids for Use in Food
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 139,86
(ongeveer € 161,37)
verzending: € 3,231
bestellenGesponsorde link
Modifying Lipids for Use in Food - eerste uitgave

2006, ISBN: 9780849391484

gebonden uitgave

Editor: Gunstone, Frank D. CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 609 Seiten, Publiziert: 2006-12-05T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.04 kg, Industrial Chemistry, Chemical, Engineering & Tech… Meer...

Verzendingskosten:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.23) Campustextbooks
5
bestellen
bij alibris.co.uk
£ 109,93
(ongeveer € 125,91)
bestellenGesponsorde link
Gunstone, Frank D (Editor):
Modifying Lipids for Use in Food - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9780849391484

Hard cover, New., New, US edition, [PU: CRC Press]

THA - ThailandVerzendingskosten:exclusief verzendingskosten Bangkok, Navatext

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Modifying Lipids for Use in Food

Oils and fats have a major impact on the nutritional and sensory quality of many foods. Food manufacturers must often modify lipid components or ingredients in food to achieve the right balance of physical, chemical, and nutritional properties. Modifying Lipids for Use in Food reviews the range of lipids available, techniques for their modification, and how they can be used in food products. Part One reviews vegetable, animal, marine, and microbial sources of lipids and their structure. The second part of the book discusses the range of techniques for modifying lipids such as hydrogenation, fractionation, and interesterification. Finally, Part Three considers the wide range of applications of modified lipids in such areas as dairy and bakery products, confectionary and frying oils. With its distinguished editor and international range of contributors, Modifying Lipids for Use in Food will be a standard reference for dairy and other manufacturers using modified lipids.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Modifying Lipids for Use in Food


EAN (ISBN-13): 9780849391484
ISBN (ISBN-10): 0849391482
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: CRC Press
609 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-07-16T07:50:28+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-29T04:03:32+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780849391484

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8493-9148-2, 978-0-8493-9148-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: gunstone
Titel van het boek: modifying lipids for use food


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781845691684 Modifying Lipids for Use in Food (Gunstone, F.D.)


< naar Archief...