- 5 resultaten
laagste prijs: € 234,01, hoogste prijs: € 514,00, gemiddelde prijs: € 416,40
1
Cresci: The Art of Leavened Dough - Massari, Iginio, Zoia, Achille
bestellen
bij amazon.com
$ 249,99
(ongeveer € 234,01)
verzending: € 3,731
bestellenGesponsorde link
Massari, Iginio, Zoia, Achille:

Cresci: The Art of Leavened Dough - gebonden uitgave, pocketboek

2000, ISBN: 9780966971279

Pavoni Editore, Hardcover, 408 Seiten, Publiziert: 2000-09-25T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.27 kg, Cakes, Baking, Cookbooks, Food & Wine, Subjects, Books, Pavoni Editore, 2000

Gut Verzendingskosten:In Stock. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.73) Wizzzys Fine Books
2
Cresci: The Art of Leavened Dough
bestellen
bij amazon.de
€ 440,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Cresci: The Art of Leavened Dough - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780966971279

Gebundene Ausgabe, Produktgruppe: Buch, 2.27 kg, Kategorien, Bücher

Gut Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 4 bis 5 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Shoe Lala EU
3
Cresci: The Art of Leavened Dough
bestellen
bij amazon.de
€ 514,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Cresci: The Art of Leavened Dough - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780966971279

Gebundene Ausgabe, Produktgruppe: Buch, 5 kg, Kategorien, Bücher

Gut Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 4 bis 5 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Prestivo2
4
Cresci: The Art of Leavened Dough
bestellen
bij amazon.de
€ 440,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Cresci: The Art of Leavened Dough - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780966971279

Gebundene Ausgabe, Produktgruppe: Buch, 5 kg, Kategorien, Bücher

Gut Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 4 bis 5 Tagen. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00) Shoe Lala EU
5
Cresci: The Art of Leavened Dough
bestellen
bij amazon.de
€ 454,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Cresci: The Art of Leavened Dough - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780966971279

Gebundene Ausgabe, Produktgruppe: Buch, 5 kg, Kategorien, Bücher

Gut Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 6 bis 7 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) DMI Media Europe

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Cresci: The Art of Leavened Dough

Cresci - The Art of Leavened Dough is a rare, beautifully illustrated book by Iginio Massari and Achille Zoia, considered by many to be the most comprehensive European baking book. It contains classic and new recipes for breads and cakes from around Europe, including variations of panettone, krang, pandoro, colomba, focaccia, croissant, panini, pizza, krapfen, pandolce, kugelhopf, cubana, schiacciata, bussola, torte, impasto speciale. 1ST PLACE WINNER "BEST BREAD BOOK IN THE WORLD" WORLD COOKBOOK FAIR - PERIGUEUX, FRANCE, 2000 Considered the most comprehensive baking book in Europe concentrating on hearth breads, boutique breads, stuffed breads, pizza, panettone, cakes, croissant, natural yeast techniques and much more.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Cresci: The Art of Leavened Dough


EAN (ISBN-13): 9780966971279
ISBN (ISBN-10): 0966971272
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2000
Uitgever: Pavoni Editore

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-10-17T01:26:03+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-12-09T16:07:49+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780966971279

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-9669712-7-2, 978-0-9669712-7-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: massari iginio
Titel van het boek: the art leavened dough, leavened cresci


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9788888048017 Cresci. L'arte della pasta lievitata (Iginio Massari, Achille Zoia, K. Moore)


< naar Archief...