- 5 resultaten
laagste prijs: € 45,47, hoogste prijs: € 47,99, gemiddelde prijs: € 47,49
1
Statistical Methods for Food Science - John A. Bower
bestellen
bij Orellfuessli.ch
CHF 52,00
(ongeveer € 45,47)
verzending: € 15,741
bestellenGesponsorde link
John A. Bower:

Statistical Methods for Food Science - nieuw boek

2013, ISBN: 9781118541623

Introductory Procedures for the Food Practitioner Introductory Procedures for the Food Practitioner eBook ePUB 21.06.2013 eBooks>Fremdsprachige eBooks>Englische eBooks>Sach- & Fachthemen>… Meer...

  - No. 39250041. Verzendingskosten:Zzgl. Versandkosten. (EUR 15.74)
2
Statistical Methods for Food Science - John A. Bower
bestellen
bij lehmanns.de
€ 47,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

John A. Bower:

Statistical Methods for Food Science - nieuw boek

2013, ISBN: 9781118541623

Introductory Procedures for the Food Practitioner, eBooks, eBook Download (EPUB,PDF), 2. Auflage, [PU: John Wiley & Sons], John Wiley & Sons, 2013

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
3
Statistical Methods for Food Science - John A. Bower
bestellen
bij Thalia.de
€ 47,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
John A. Bower:
Statistical Methods for Food Science - nieuw boek

2013

ISBN: 9781118541623

Introductory Procedures for the Food Practitioner eBook John A. Bower ePUB, John Wiley & Sons Inc, 21.06.2013, John Wiley & Sons Inc, 2013

Nr. 39250041. Verzendingskosten:, Sofort per Download lieferbar, DE. (EUR 0.00)
4
Statistical Methods for Food Science - John A. Bower
bestellen
bij Thalia.de
€ 47,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
John A. Bower:
Statistical Methods for Food Science - nieuw boek

2013, ISBN: 9781118541623

Introductory Procedures for the Food Practitioner eBook John A. Bower ePUB, John Wiley & Sons, 21.06.2013, John Wiley & Sons, 2013

Nr. 39250041. Verzendingskosten:, Sofort per Download lieferbar, DE. (EUR 0.00)
5
Statistical Methods for Food Science
bestellen
bij eBook.de
€ 47,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Statistical Methods for Food Science - nieuw boek

ISBN: 9781118541623

Statistical Methods for Food Science - Introductory Procedures for the Food Practitioner: ab 47.99 € Medien > Bücher > E-books

Nr. 21167497. Verzendingskosten:, , DE. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Statistical Methods for Food Science


EAN (ISBN-13): 9781118541623
ISBN (ISBN-10): 1118541626
Verschijningsjaar: 2013
Uitgever: John Wiley & Sons
336 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-07-27T10:26:09+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-01-18T13:59:28+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781118541623

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-118-54162-6, 978-1-118-54162-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: bower, böwe
Titel van het boek: statistical methods, science food


Gegevens van de uitgever

Auteur: John A. Bower
Titel: Statistical Methods for Food Science - Introductory Procedures for the Food Practitioner
Uitgeverij: Wiley-Blackwell; John Wiley & Sons
336 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2013-06-21
Taal: Engels
48,99 € (DE)
Not available (reason unspecified)

EA; E101; E-Book; Nonbooks, PBS / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Angewandte Wahrscheinlichkeitsrechnung u. Statistik; Applied Probability & Statistics; Food Science & Technology; Food Science & Technology Special Topics; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmitteltechnik; Spezialthemen Lebensmittelforschung u. -technologie; Statistics; Statistik; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie; Spezialthemen Lebensmittelforschung u. -technologie; Angewandte Wahrscheinlichkeitsrechnung u. Statistik; BC

Preface ix About the companion website xi Acknowledgements xiii Part I Introduction and basics Chapter 1 Basics and terminology 3 1.1 Introduction 3 1.2 What the book will cover 4 1.3 The importance of statistics 6 1.4 Applications of statistical procedures in food science 6 1.5 Focus and terminology 9 References 12 Software sources and links 13 Chapter 2 The nature of data and their collection 15 2.1 Introduction 15 2.2 The nature of data 15 2.3 Collection of data and sampling 26 2.4 Populations 36 References 42 Chapter 3 Descriptive statistics 44 3.1 Introduction 44 3.2 Tabular and graphical displays 45 3.3 Descriptive statistic measures 59 3.4 Measurement uncertainty 69 3.5 Determination of population nature and variance homogeneity86 References 89 Chapter 4 Analysis of differences - significancetesting 91 4.1 Introduction 91 4.2 Significance (hypothesis) testing 92 4.3 Assumptions of significance tests 102 4.4 Stages in a significance test 103 4.5 Selection of significance tests 108 4.6 Parametric or non-parametric tests 112 References 113 Chapter 5 Types of significance test 114 5.1 Introduction 114 5.2 General points 114 5.3 Significance tests for nominal data (non-parametric) 115 5.4 Significance tests for ordinal data (non-parametric) 122 5.5 Significance tests for interval and ratio data (parametric)129 References 139 Chapter 6 Association, correlation and regression 141 6.1 Introduction 141 6.2 Association 142 6.3 Correlation 144 6.4 Regression 149 References 153 Chapter 7 Experimental design 155 7.1 Introduction 155 7.2 Terminology and general procedure 155 7.3 Sources of experimental error and its reduction 159 7.4 Types of design 164 7.5 Analysis methods and issues 174 7.6 Applicability of designs 176 References 176 Part II Applications Chapter 8 Sensory and consumer data 181 8.1 Introduction 181 8.2 The quality and nature of sensory and consumer data 181 8.3 Experimental design issues 183 8.4 Consumer data (sensory and survey) 183 8.5 Trained panel sensory data 199 8.6 Analysis of relationships 216 References 216 Chapter 9 Instrumental data 219 9.1 Introduction 219 9.2 Quality and nature of instrumental data 219 9.3 Sampling and replication 222 9.4 Experimental design issues 224 9.5 Statistical analysis of instrumental data 226 9.6 Chemical analysis applications 228 9.7 Analysis of relationships 244 References 244 Chapter 10 Food product formulation 246 10.1 Introduction 246 10.2 Design application in food product development 246 10.3 Single ingredient effects 248 10.4 Two or more ingredients 252 10.5 Screening of many ingredients 257 10.6 Formulation by constraints 263 References 269 Chapter 11 Statistical quality control 271 11.1 Introduction 271 11.2 Types of statistical quality control 272 11.3 Sampling procedures 273 11.4 Control charts 274 11.5 Acceptance sampling 288 References 292 Chapter 12 Multivariate applications 293 12.1 Introduction 293 12.2 Multivariate methods and their characteristics 293 12.3 Multivariate modes 294 12.4 Relationship of consumer preference with sensory measures310 References 311 Index 313

< naar Archief...