- 5 resultaten
laagste prijs: € 5,11, hoogste prijs: € 28,12, gemiddelde prijs: € 20,97
1
The Handbook of Dining - Jean Anthelme Brillat-Savarin
bestellen
bij BookDepository.com
€ 28,12
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Jean Anthelme Brillat-Savarin:

The Handbook of Dining - pocketboek

ISBN: 9781166310172

Paperback, [PU: Kessinger Publishing], This book is a facsimile reprint and may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. This scarce antiquarian book i… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
2
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Simpson, Leonard Francis
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 23,53
(ongeveer € 26,50)
verzending: € 5,411
bestellenGesponsorde link

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Simpson, Leonard Francis:

The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - pocketboek

2010, ISBN: 9781166310172

Kessinger Publishing, Paperback, 288 Seiten, Publiziert: 2010-09-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: black & white illustrations, 0.39 kg, Anthologies, Literature & Fiction… Meer...

Verzendingskosten:Usually dispatched within 11 to 12 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.41) Book Depository
3
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Simpson, Leonard Francis
bestellen
bij amazon.de
€ 20,27
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Simpson, Leonard Francis:
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - pocketboek

2010

ISBN: 9781166310172

Kessinger Publishing, Taschenbuch, 288 Seiten, Publiziert: 2010-09-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: black & white illustrations, 0.85 kg, Literatur & Fiktion, Kategorien… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 5,56
(ongeveer € 5,11)
verzending: € 19,301
bestellenGesponsorde link
Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson:
The Handbook Of Dining: Or How To Dine Theoretically, Philosophically, And Historically Considered (1859) - pocketboek

2010, ISBN: 9781166310172

Kessinger Publishing, LLC, 2010-09-10. Paperback. Good., Kessinger Publishing, LLC, 2010-09-10, 2.5

Verzendingskosten: EUR 19.30 Ergodebooks
5
The Handbook of Dining - Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson
bestellen
bij Blackwells.co.uk
£ 21,49
(ongeveer € 24,87)
verzending: € 7,521
bestellenGesponsorde link
Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson:
The Handbook of Dining - pocketboek

ISBN: 9781166310172

paperback

in stock. Verzendingskosten:Unknown. (EUR 7.52) Blackwells.co.uk

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859)

This scarce antiquarian book is a selection from Kessinger PublishingA AcentsAcentsa A-Acentsa Acentss Legacy Reprint Series. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment to protecting, preserving, and promoting the world's literature. Kessinger Publishing is the place to find hundreds of thousands of rare and hard-to-find books with something of intere

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859)


EAN (ISBN-13): 9781166310172
ISBN (ISBN-10): 1166310175
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Kessinger Publishing
288 Bladzijden
Gewicht: 0,386 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-06-17T12:43:11+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-02-04T15:29:41+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781166310172

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-166-31017-5, 978-1-166-31017-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: brillat savarin, jean simpson, leonard francis simpson
Titel van het boek: dining the, handbook dining


< naar Archief...