- 5 resultaten
laagste prijs: € 30,42, hoogste prijs: € 49,56, gemiddelde prijs: € 40,16
1
The Science and Practice of Cheese Making - A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Textbook for ... and Students in Classroom and Workroom - Slyke, Lucius L. Van
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 38,82
(ongeveer € 44,77)
verzending: € 5,541
bestellenGesponsorde link
Slyke, Lucius L. Van:

The Science and Practice of Cheese Making - A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Textbook for ... and Students in Classroom and Workroom - pocketboek

2009, ISBN: 9781444610321

Bushnell Press, Paperback, 504 Seiten, Publiziert: 2009-03-04T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.64 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Cheese & Dairy, Meals & Menus, Food & D… Meer...

Verzendingskosten:Usually dispatched within 6 to 7 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.54) SaintBooks
2
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 39,44
bestellenGesponsorde link

Lucius L. Van Slyke:

The Science and Practice of Cheese Making-a Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Textbook for T - pocketboek

2009, ISBN: 9781444610321

Paperback, Neubuch, BRAND NEW BOOK! Shipped within 24-48 hours. Normal delivery time is 5-12 days. Please note some orders may be shipped from UK with same delivery timeframe, ***NO EXPED… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Wilmington, DE, Awesomebooks_Newbooks
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 49,56
verzending: € 10,231
bestellenGesponsorde link
Slyke Lucius L. Van:
The Science and Practice of Cheese Making - A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Textbook for t - pocketboek

2009

ISBN: 1444610325

[EAN: 9781444610321], Neubuch, [PU: Read Books (UK)], Print on Demand pp. 504 1:B&W 5.5 x 8.5 in or 216 x 140 mm (Demy 8vo) Perfect Bound on Creme w/Gloss Lam, Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 10.23 Majestic Books, Hounslow, United Kingdom [51749587] [Rating: 4 (von 5)]
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 40,73
(ongeveer € 36,62)
verzending: € 11,831
bestellenGesponsorde link
Van Slyke, Lucius Lincoln:
The Science and Practice of Cheese Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended As a Textbook for the Use of Dairy Teachers and Students in Cla - pocketboek

2009, ISBN: 9781444610321

Bushnell Pr, 2009. Paperback. New. 504 pages. 8.50x5.50x1.12 inches., Bushnell Pr, 2009, 6

Verzendingskosten: EUR 11.83 Revaluation Books
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 34,06
(ongeveer € 30,42)
verzending: € 11,691
bestellenGesponsorde link
Lucius L. Van Slyke:
The Science And Practice Of Cheese Making - A Treatise On The Manufacture Of American Cheddar Cheese And Other Varieties, Intended As A Textbook For The Use Of Dairy Teachers And Students In Classroom And Workroom - pocketboek

ISBN: 9781444610321

Paperback / softback. New., 6

Verzendingskosten: EUR 11.69 The Saint Bookstore

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Science and Practice of Cheese Making - A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Textbook for ... and Students in Classroom and Workroom


EAN (ISBN-13): 9781444610321
ISBN (ISBN-10): 1444610325
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Bushnell Press
504 Bladzijden
Gewicht: 0,635 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-09-11T21:47:29+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-07-22T09:42:01+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781444610321

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4446-1032-5, 978-1-4446-1032-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: lucius, van slyke
Titel van het boek: science the making, cheese making, cheddar, art and science chess, textbook


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781010452003 The Science and Practice of Cheese-Making (Kegan Paul Trench & Co)


< naar Archief...