Describes the requirements, education, and duties associated with becoming a food scientist. Includes profiles of prominent pioneers in food science. 9781602795051,9781602797352,16027950… Meer...
Describes the requirements, education, and duties associated with becoming a food scientist. Includes profiles of prominent pioneers in food science. 9781602795051,9781602797352,1602795053,1602797358 Other pricing structure might be available at vitalsource.com., Cherry Lake<
Describes the requirements, education, and duties associated with becoming a food scientist. Includes profiles of prominent pioneers in food science. 9781602795051,9781602797352,16027950… Meer...
Describes the requirements, education, and duties associated with becoming a food scientist. Includes profiles of prominent pioneers in food science. 9781602795051,9781602797352,1602795053,1602797358 Other pricing structure might be available at vitalsource.com., Cherry Lake<
1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.
Bibliografische gegevens van het best passende boek
Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Scientist
EAN (ISBN-13): 9781602797352 ISBN (ISBN-10): 1602797358 Gebonden uitgave Verschijningsjaar: 2009 Uitgever: Cherry Lake Pub. 32 Bladzijden Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2010-03-19T20:41:35+01:00 (Amsterdam) Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-05-24T18:57:37+02:00 (Amsterdam) ISBN/EAN: 9781602797352
ISBN - alternatieve schrijfwijzen: 1-60279-735-8, 978-1-60279-735-2
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben: