- 5 resultaten
laagste prijs: € 30,16, hoogste prijs: € 60,00, gemiddelde prijs: € 38,58
1
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 30,16
verzending: € 0,551
bestellenGesponsorde link

Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 (Paperback) - pocketboek

2006, ISBN: 1903018471

[EAN: 9781903018477], Neubuch, [PU: PROSPECT BOOKS, United Kingdom], Cooking|General, Cooking|History, Language: English . Brand New Book. The Oxford Symposium on Food on Cookery continue… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 0.55 The Book Depository, London, United Kingdom [54837791] [Rating: 5 (von 5)]
2
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 Oxford Symposium Compiler
bestellen
bij BarnesandNoble.com
€ 60,00
bestellenGesponsorde link
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 Oxford Symposium Compiler - nieuw boek

2005, ISBN: 9781903018477

The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Austral… Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - Hosking, Richard
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 33,98
bestellenGesponsorde link
Hosking, Richard:
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - gebruikt boek

2005

ISBN: 9781903018477

The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Austral… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
Authenticity in the Kitchen
bestellen
bij wordery.com
£ 26,26
(ongeveer € 31,45)
bestellenGesponsorde link
Authenticity in the Kitchen - nieuw boek

ISBN: 9781903018477

The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Austral… Meer...

Nr. 9781903018477. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
5
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - Richard Hosking
bestellen
bij booklooker.de
€ 37,31
verzending: € 10,001
bestellenGesponsorde link
Richard Hosking:
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - pocketboek

2006, ISBN: 9781903018477

[ED: Taschenbuch], [PU: Prospect Books], GB, [SC: 10.00], Neuware, gewerbliches Angebot, 8.75x9.75x1.50 zoll, 453, [GW: 791g], illustrated, PayPal, Klarna-Sofortüberweisung, International… Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 10.00) Edward Bowditch Ltd

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 Oxford Symposium Compiler

The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Australia and many other countries to discuss contributions on a single agreed topic. Forty seven papers are contributed by authors including the food writers Caroline Conran, Fuchsia Dunlop, William Rubel and Colleen Taylor Sen; food historians and academics including Ursula Heinzelmann, Sharon Hudgins, Bruce Kraig, Valery Mars, Charles Perry and Susan Weingarten. The subjects range widely from the food of medieval English and Spanish jews; wild boar in Europe; the identity of liquamen and other Roman sauces; the production of vinegar in the Philippines; the nature of Indian restaurant food; and food in 19th century Amsterdam.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 Oxford Symposium Compiler


EAN (ISBN-13): 9781903018477
ISBN (ISBN-10): 1903018471
pocket book
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: Marion Boyars Publishers Ltd Core >1
453 Bladzijden
Gewicht: 0,794 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-02-26T07:12:25+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-10-10T11:28:04+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781903018477

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-903018-47-1, 978-1-903018-47-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: busbee, richard hosking, ursula heinzelmann
Titel van het boek: authenticity, mitternachtsspitzen, oxford symposium food and cookery, proceedings the oxford symposium, the kitchen


< naar Archief...