- 5 resultaten
laagste prijs: € 8,00, hoogste prijs: € 207,04, gemiddelde prijs: € 89,63
1
Anthimus : On the Observance of Foods - Anthimus; Mark Grant
bestellen
bij Thriftbooks.com
$ 20,91
(ongeveer € 18,31)
bestellenGesponsorde link
Anthimus; Mark Grant:

Anthimus : On the Observance of Foods - gebruikt boek

ISBN: 1903018528

In the course of Anthimus' life in Ravenna, he was sent as ambassador to the King of the Franks and wrote, perhaps as a sweetener to his fierce yet royal host, a letter about foods - whic… Meer...

  - used. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
bestellen
bij Biblio.com
$ 232,18
(ongeveer € 200,60)
verzending: € 11,231
bestellenGesponsorde link

Editor-Mark Grant:

Anthimus. De Observatione Ciborum: On the Observance of Foods - pocketboek

2007, ISBN: 9781903018521

Prospect Books (UK), 2007-08-30. Paperback. Good., Prospect Books (UK), 2007-08-30

  - Verzendingskosten: EUR 11.23 Ergodebooks
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 207,04
verzending: € 8,661
bestellenGesponsorde link
Editor-Mark Grant:
Anthimus. De Observatione Ciborum: On the Observance of Foods - pocketboek

2007

ISBN: 1903018528

[EAN: 9781903018521], [PU: Prospect Books (UK)], Books

  - Verzendingskosten: EUR 8.66 Ergodebooks, RICHMOND, TX, U.S.A. [8304062] [Rating: 4 (von 5)]
4
Anthimus - Anthimus
bestellen
bij lehmanns.de
€ 14,20
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Anthimus:
Anthimus - pocketboek

2007, ISBN: 9781903018521

On the Observance of Foods, Softcover, Buch, [PU: Prospect Books]

Verzendingskosten:Titel z.Zt. nicht lieferbar, Nur Vorbestellung möglich (wird bald erscheinen oder wird nachgedruckt), Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00)
5
Anthimus: On The Observance Of Foods - Anthimus
bestellen
bij Rakuten.fr
€ 8,00
verzending: € 4,791
bestellenGesponsorde link
Anthimus:
Anthimus: On The Observance Of Foods - gebruikt boek

ISBN: 9781903018521

Livre

  - 1 Offers. Verzendingskosten:France. (EUR 4.79) Priceminister

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Anthimus

Anthimus was a Greek doctor condemned by the Emperor in Constantinople to a life of exile at the court of Theodoric the Ostrogoth, barbarian ruler of Italy at the beginning of the 6th century AD. In the course of his life in Ravenna, he was sent as ambassador to the King of the Franks and wrote, perhaps as a sweetener to his fierce yet royal host, a letter about foods - which were good for you, which bad, and, sometimes, how to cook and serve them. It may reasonably be called the first French cookery book; and this is a new and more accurate modern language edition, printed with the Latin and English in parallel on facing pages. Mark Grant provides a general historical introduction - which corrects various errors of fact in earlier editions, a Latin text based on the editio princeps of 1864, a modern English translation, and a full commentary on the work itself, with many cross-references to classical medical treatises, the literature of classical cookery and modern scholarship insofar as it knows anything of the food and cookery of the early Merovingian Franks. This work by Anthimus has long been studied for the light it sheds on the linguistic transition from classical to medieval Latin, but rarely has it been treated for what it was: a cookery and medical treatise. It shows cooking on the cusp between the bread, vegetable and oil based cuisine of the Mediterranean and the meat dominated cookery of the northern forests. This short treatise is essential to an understanding of the development of West European medieval and early modern cooking. This version was first published by Prospect Books in 1996 and is being brought back into print due to continuing demand.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Anthimus


EAN (ISBN-13): 9781903018521
ISBN (ISBN-10): 1903018528
pocket book
Verschijningsjaar: 2007
Uitgever: Prospect Books
144 Bladzijden
Gewicht: 0,204 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-07-24T21:07:26+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-12-31T09:32:10+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781903018521

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-903018-52-8, 978-1-903018-52-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: monaco, mark grant, anthimus
Titel van het boek: film verstehen, anthimus observatione ciborum the observance foods, food


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
2901903018520 Anthimus: on the Observance of Foods


< naar Archief...