- 5 resultaten
laagste prijs: € 87,72, hoogste prijs: € 588,00, gemiddelde prijs: € 347,04
1
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents, 2 Volumes
bestellen
bij amazon.com
$ 454,95
(ongeveer € 418,46)
verzending: € 13,791
bestellenGesponsorde link

Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents, 2 Volumes - gebonden uitgave, pocketboek

2005, ISBN: 9783527313457

Editor: Steinbüchel, Alexander, Editor: Rhee, Sang Ki, Wiley-Blackwell, Hardcover, Auflage: Two Volumes, 783 Seiten, Publiziert: 2005-07-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.:… Meer...

Verzendingskosten:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your account will only be charged when we ship the item. Lieferung von Amazon. (EUR 13.79) Amazon.com
2
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents
bestellen
bij amazon.de
€ 87,72
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents - eerste uitgave

2005, ISBN: 9783527313457

gebonden uitgave

Wiley-Blackwell, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1. 783 Seiten, Publiziert: 2005-05-25T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: Illustrations, 3.88 kg, Chemie, Ingenieurwissenschaften,… Meer...

Gut Verzendingskosten:Auf Lager. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00) mtkdealz
3
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry Properties, Production, and Patents - Steinbüchel, Alexander und Sang Ki Rhee
bestellen
bij booklooker.de
€ 108,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Steinbüchel, Alexander und Sang Ki Rhee:
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry Properties, Production, and Patents - eerste uitgave

2005

ISBN: 9783527313457

[PU: Wiley-VCH], Buchrücken stark angestoßen,Buchkante angestossen, englisch 1718764/3, DE, [SC: 0.00], gebraucht; gut, gewerbliches Angebot, 1. Auflage, Banküberweisung, Kreditkarte, Pay… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchpark GmbH
4
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry Properties, Production, and Patents - Steinbüchel, Alexander und Sang Ki Rhee
bestellen
bij booklooker.de
€ 588,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Steinbüchel, Alexander und Sang Ki Rhee:
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry Properties, Production, and Patents - eerste uitgave

2005, ISBN: 9783527313457

[PU: Wiley-VCH], Buchrücken stark angestoßen,Buchkante angestossen, englisch 1718764/3, DE, [SC: 0.00], gebraucht; gut, gewerbliches Angebot, 1. Auflage, Banküberweisung, Kreditkarte, Pay… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchpark GmbH
5
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 465,00
(ongeveer € 532,07)
verzending: € 8,001
bestellenGesponsorde link
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry - gebonden uitgave, pocketboek

2005, ISBN: 3527313451

[EAN: 9783527313457], Used, as new, [SC: 8.0], [PU: Wiley-Blackwell], Like New, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 8.00 Mispah books, Redhill, SURRE, United Kingdom [82663586] [Rating: 3 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents

With the best articles taken directly from the Biopolymers series, each substance is treated similarly -- covering properties, production, patents, and applications ranging from the traditional to the novel. Of interest to medium-sized laboratories and libraries.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents


EAN (ISBN-13): 9783527313457
ISBN (ISBN-10): 3527313451
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2005
Uitgever: Steinbüchel, Alexander, Rhee, Sang Ki, Wiley-Blackwell

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-04T10:45:10+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-04-07T15:36:50+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783527313457

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-527-31345-1, 978-3-527-31345-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: sang, steinbchel, chel, alexander stein, steinbuch, rhee, steinbüchel anton von, wiley vch
Titel van het boek: patent, biopolymers food industry, the polysaccharides, polyamide, polyamid, polya, properties


Gegevens van de uitgever

Auteur: Alexander Steinbüchel
Titel: Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry - Properties, Production, and Patents
Uitgeverij: Wiley-Blackwell; Wiley-VCH
771 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2005-05-25
Gedrukt / Gemaakt in
Gewicht: 1,780 kg
Taal: Engels
440,00 € (DE)
170mm x 240mm x 48mm

SA; BB; Hardcover, Softcover / Biologie/Mikrobiologie; Biologie, Biowissenschaften; Verstehen; Biotechnologie; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Biotechnology; Biowissenschaften; Food Science & Technology; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmitteltechnik; Life Sciences; Polyamide; Polymer Science & Technology; Polymerwissenschaft u. -technologie; Polysaccharide; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Allg. Polymerwissenschaft u. -technologie; Biotechnologie

POLYSACCHARIDES Bacterial Cellulose (S. Bielecki, A. Krystynowicz, M. Turkiewicz, H. Kalinowska, Poland) Curdlan (I.-Y. Lee, Korea) Xanthan (K. Born, V. Langendorff, P. Boulenguer, France) Dextran (T.D. Leathers, USA) Levan (S.-K. Rhee, K.-B. Song, C.-H. Kim, B.-S. Park, E.-K. Jang, K.-H. Jang, Korea) Exopolysaccharides of Lactic Acid Bacteria (I. Hallemeersch, S. De Baets, E.J. Vandamme, Belgium) Pullulan (T.D. Leathers, USA) Alginates from Algae (K.I. Draget, O. Smidsrød, G. Skjåk-Broek, Norway) Carrageenan (F. van de Velde, G.A. De Ruiter, Ede, The Netherlands) Pectins (M.-C. Ralet, E. Bonnin, J.-F. Thibault, France) Starch (R.F. Tester, J. Karkalas, UK) Inulin (A. Franck, L. De Leenheer, Belgium) Chitin and Chitosan from Animal Sources (M.G. Peter, Germany) POLYAMIDES Epsilon-Poly-L-lysine (T. Yoshida, J. Hiraki, T. Nagasawa, Japan) Poly-gamma-Glutamic acid (M. Ashiuchi, H. Misono, Japan) Enzymes for Technical Applications (T. Schäfer, O. Kirk, T. V. Borchert, C. C. Fuglsang, S. Pedersen, Denmark; S. Salmon, USA; H. S. Olsen, R. Deinhammer, H. Lund, Denmark) Collagen and Gelatins (B. Brodsky, J.A. Werkmeister, J.A.M. Ramshaw) Sweet-tasting Proteins (I. Faus, H. Sisniega, Spain) Structure, Function, and Evolution of Vicilin and Legumin Seed Storage Proteins (M. Dunwell, UK)

< naar Archief...