- 5 resultaten
laagste prijs: € 99,29, hoogste prijs: € 273,42, gemiddelde prijs: € 156,03
1
Fortified Foods with Vitamins Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 91,41
(ongeveer € 109,51)
verzending: € 5,751
bestellenGesponsorde link

Fortified Foods with Vitamins Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products - eerste uitgave

2011, ISBN: 9783527330782

gebonden uitgave

Editor: Rychlik, Michael, Wiley-VCH, Hardcover, Auflage: 1, 314 Seiten, Publiziert: 2011-03-18T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: Illustrations, 0.74 kg, Chemistry, Science, … Meer...

Gebraucht, wie neu. Verzendingskosten:Usually dispatched within 2 to 3 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.75) UKPaperbackshop
2
Fortified Foods with Vitamins Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 82,88
(ongeveer € 99,29)
verzending: € 5,751
bestellenGesponsorde link
Fortified Foods with Vitamins Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products - eerste uitgave

2011, ISBN: 9783527330782

gebonden uitgave

Editor: Rychlik, Michael, Wiley-VCH, Hardcover, Auflage: 1, 314 Seiten, Publiziert: 2011-03-18T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: Illustrations, 0.74 kg, Chemistry, Science, … Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.75)
3
Fortified Foods with Vitamins - Rychlik, Michael
bestellen
bij booklooker.de
€ 125,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rychlik, Michael:
Fortified Foods with Vitamins - eerste uitgave

2011

ISBN: 9783527330782

gebonden uitgave

[ED: Gebunden], [PU: Wiley-VCH], Unique in its review of modern analytical approaches to vitamin fortification, this book emphasizes fast, sensitive, and accurate methods, along with assa… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 183,09
(ongeveer € 172,95)
verzending: € 19,841
bestellenGesponsorde link
Michael Rychlik (Editor):
Fortified Foods with Vitamins - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 9783527330782

Wiley-VCH, 2011-04-18. 1. Hardcover. Used:Good., Wiley-VCH, 2011-04-18, 0

Verzendingskosten: EUR 19.84 Ergodebooks
5
Fortified Foods with Vitamins - Michael Rychlik
bestellen
bij Rakuten.fr
€ 273,42
verzending: € 11,001
bestellenGesponsorde link
Michael Rychlik:
Fortified Foods with Vitamins - nieuw boek

ISBN: 9783527330782

Livre, [PU: Wiley-VCH, Weinheim]

1 Offers. Verzendingskosten:France. (EUR 11.00) Priceminister

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Fortified Foods with Vitamins Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products

Unique in its review of modern analytical approaches to vitamin fortification, this book emphasizes fast, sensitive, and accurate methods, along with assays enabling the detection of various isomers and multiple vitamins. The expert contributors describe the concepts as well as analytical and assay methods to study fortification, along with applications to create better and safer foods. Taking into consideration regulatory matters in the US and EU, they include data on sampling and extraction methods, and discuss the various pros and cons of each. As a result, readers are able to determine which type of analysis method is best suited for added vitamins. A practical guide for food chemists and technologists, as well as analytical laboratories and biochemists.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Fortified Foods with Vitamins Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products


EAN (ISBN-13): 9783527330782
ISBN (ISBN-10): 352733078X
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: Wiley-VCH
292 Bladzijden
Gewicht: 0,742 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-09-19T15:07:38+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-03-11T21:14:08+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783527330782

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-527-33078-X, 978-3-527-33078-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: rychlik, michael, wiley vch verlag gmbh
Titel van het boek: vitamin, vitami, fortified, with


Gegevens van de uitgever

Auteur: Michael Rychlik
Titel: Fortified Foods with Vitamins - Analytical Concepts to Assure Better and Safer Products
Uitgeverij: Wiley-VCH; Wiley-VCH
292 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-03-18
Gedrukt / Gemaakt in
Gewicht: 0,742 kg
Taal: Engels
135,00 € (DE)
Not available (reason unspecified)
170mm x 240mm x 19mm

BB; Hardcover, Softcover / Chemie; Analytische Chemie; Verstehen; Chemie; Analytical Chemistry; Analytische Chemie; Chemie; Chemische Analyse; Chemistry; Food Chemistry; Food Legislation; Food Processing, Production & Manufacture; Food Science & Technology; Herstellung u. Verarbeitung von Lebensmitteln; Lebensmittelchemie; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmittel-Gesetzgebung; Vitamine; Analytische Chemie; Herstellung u. Verarbeitung von Lebensmitteln; Lebensmittelchemie; Lebensmittel-Gesetzgebung

Unique in its review of modern analytical approaches to vitamin fortification, this book emphasizes fast, sensitive, and accurate methods, along with assays enabling the detection of various isomers and multiple vitamins. The expert contributors describe the concepts as well as analytical and assay methods to study fortification, along with applications to create better and safer foods. Taking into considerations regulatory matters, they include data on sampling and extraction methods, and discuss the various pros and cons of each. As a result, readers are able to determine, which type of analytical method is best suited for added vitamins. A practical guide for food chemists and technologists, as well as analytical laboratories and biochemists.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783527634163 Fortified Foods with Vitamins (Regina von Berlepsch)


< naar Archief...