- 5 resultaten
laagste prijs: € 33,99, hoogste prijs: € 49,00, gemiddelde prijs: € 43,39
1
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Adeel Javed, Muhammad;Masud, Tariq
bestellen
bij booklooker.de
€ 33,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Adeel Javed, Muhammad;Masud, Tariq:

Partial Characterization of Enterocin AJ01 - pocketboek

2011, ISBN: 9783639330380

[ED: Softcover], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorganisms particularly be… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Muhammad Adeel Javed
bestellen
bij booklooker.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Muhammad Adeel Javed:

Partial Characterization of Enterocin AJ01 - pocketboek

ISBN: 9783639330380

[ED: Taschenbuch], [PU: VDM Verlag], Neuware - Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorganisms particularly b… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) Mein Buchshop
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Muhammad Adeel Javed:
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - pocketboek

2011

ISBN: 3639330382

[EAN: 9783639330380], Neubuch, [PU: VDM Verlag Feb 2011], Neuware - Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorg… Meer...

  - NEW BOOK Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Agrios-Buch, Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
4
Partial Characterization of Enterocin AJ01 als Buch von Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud - Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 48,99
bestellenGesponsorde link
Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud:
Partial Characterization of Enterocin AJ01 als Buch von Muhammad Adeel Javed, Tariq Masud - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9783639330380

Partial Characterization of Enterocin AJ01:Isolation of Enterocin Producing Enterococcus faecium Strains from Dahi, a Fermented Milk Product of Indo-Pak Subcontinent Muhammad Adeel Javed,… Meer...

  - No. 14550057 Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten
5
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - Muhammad Adeel Javed Tariq Masud
bestellen
bij booklooker.de
€ 35,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Muhammad Adeel Javed Tariq Masud:
Partial Characterization of Enterocin AJ01 - eerste uitgave

2011, ISBN: 9783639330380

gebonden uitgave

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: VDM Verlag Dr. Mueller], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Autor/Autorin: Adeel Javed Mu… Meer...

Verzendingskosten:Geen verzendingskosten. (EUR 0.00) Moluna GmbH

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Partial Characterization of Enterocin AJ01

Dahi is the most popular fermented dairy product of Indo-Pak Subcontinent. It contains a variety of fermenting microorganisms particularly belong to genera of Lactic Acid Bacteria. A lot of research work has been carried out on the isolation of bacteriocin producing strains of Lactic Acid Bacteria from Dahi particularly Lactococcus spp., Lactobacillus spp., Streptococcus spp. etc. However no work has been done regarding isolation and characterization of bacteriocin producing strains of E. faecium from indigenous dahi in Pakistan. Bacteriocin producing strain of E. faecium is first time isolated from dahi in Pakistan. It has been found that the enterocin AJ01 is a stable bacteriocin produced by E. faecium AJ01. It shows good anti-bacterial activity against pathogenic bacteria. It has the potential to be used as natural preservative in food products. This information may be helpful for the biotechnologists and microbiologists for carrying out further research work on the isolation and characterization of E. faecium strains from different indigenous dairy products.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Partial Characterization of Enterocin AJ01


EAN (ISBN-13): 9783639330380
ISBN (ISBN-10): 3639330382
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: VDM Verlag Feb 2011

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-09-25T06:29:37+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-27T23:15:32+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783639330380

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-639-33038-2, 978-3-639-33038-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: masud


< naar Archief...