- 1 resultaten
laagste prijs: € 23,90, hoogste prijs: € 23,90, gemiddelde prijs: € 23,90
1
bestellen
bij
(ongeveer € 23,90)
bestellenGesponsorde link
Swillims, Wolfgang:

Kostenmanagement im Restaurant und Hotel. - nieuw boek

1994, ISBN: 3808564210

Verlag: Europa Lehrmittel Verlag, 124 Seiten, 18 Abb. L=235mm, B=165mm, H=10mm, Gew.=295gr, [GR: 18600 - HC/Schulbücher/VHS/Erwachsenenbildung], Kartoniert/Broschiert, Schulbuch

Sofort Lieferbar Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Kostenmanagement im Restaurant und Hotel.


EAN (ISBN-13): 9783808564219
ISBN (ISBN-10): 3808564210
Verschijningsjaar: 1994
Uitgever: Europa Lehrmittel Verlag
124 Bladzijden
Gewicht: 0,295 kg
Taal: ger/Deutsch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-02-10T03:44:22+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2009-02-10T03:44:22+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783808564219

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-8085-6421-0, 978-3-8085-6421-9


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783872492234 Kostenmanagement im Restaurant und Hotel. (Swillims, Wolfgang)


< naar Archief...