- 5 resultaten
laagste prijs: € 48,80, hoogste prijs: € 131,93, gemiddelde prijs: € 80,96
1
Antioxidative Compounds of Rapeseed Oil By-products for Stabilization of Rapeseed Bulk Oil and Emulsions (Berichte Aus Der Lebensmitteltechnologie) - Usha Thiyam
bestellen
bij amazon.com
$ 154,68
(ongeveer € 126,39)
bestellenGesponsorde link
Usha Thiyam:

Antioxidative Compounds of Rapeseed Oil By-products for Stabilization of Rapeseed Bulk Oil and Emulsions (Berichte Aus Der Lebensmitteltechnologie) - pocketboek

ISBN: 3832244301

Paperback, [EAN: 9783832244309], Import, Shaker Verlag GmbH, Germany, Shaker Verlag GmbH, Germany, Book, [PU: Shaker Verlag GmbH, Germany], Shaker Verlag GmbH, Germany, 227550, Industrial… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days., exclusief verzendingskosten Berlin Express
2
Antioxidative Compounds of Rapeseed Oil By-products for Stabilization of Rapeseed Bulk Oil and Emulsions (Berichte Aus Der Lebensmitteltechnologie S.) - Thiyam-Hollaender, Usha
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 42,50
(ongeveer € 48,90)
verzending: € 5,521
bestellenGesponsorde link

Thiyam-Hollaender, Usha:

Antioxidative Compounds of Rapeseed Oil By-products for Stabilization of Rapeseed Bulk Oil and Emulsions (Berichte Aus Der Lebensmitteltechnologie S.) - pocketboek

2005, ISBN: 9783832244309

Shaker Verlag GmbH, Germany, Paperback, 156 Seiten, Publiziert: 2005-09-26T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Industrial Chemistry, Chemical, Engineering & Technology, Science & Nature, Subj… Meer...

Verzendingskosten:In stock. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.52) Shaker Verlag GmbH
3
Antioxidative compounds of rapeseed oil by-products for stabilization of rapeseed bulk oil and emulsions (Berichte aus der Lebensmitteltechnologie) - Thiyam, Usha
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 48,80
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Thiyam, Usha:
Antioxidative compounds of rapeseed oil by-products for stabilization of rapeseed bulk oil and emulsions (Berichte aus der Lebensmitteltechnologie) - eerste uitgave

2005

ISBN: 9783832244309

pocketboek

Shaker, Taschenbuch, Auflage: 1., 156 Seiten, Publiziert: 2005-11-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, Bücher, Ingenieurwissen… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Shaker Verlag GmbH
4
Antioxidative compounds of rapeseed oil by-products for stabilization of rapeseed bulk oil and emulsions (Berichte aus der Lebensmitteltechnologie) - Usha Thiyam
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 48,80
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Usha Thiyam:
Antioxidative compounds of rapeseed oil by-products for stabilization of rapeseed bulk oil and emulsions (Berichte aus der Lebensmitteltechnologie) - pocketboek

ISBN: 3832244301

Taschenbuch, [EAN: 9783832244309], Shaker, Shaker, Book, [PU: Shaker], Shaker, 56522011, Lebensmittelwissenschaft, 56517011, Agrarwissenschaften, 56047011, Wissenschaft, 54071011, Genres,… Meer...

  - Neuware. Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 1 - 2 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Shaker_Verlag_GmbH
5
bestellen
bij Biblio.com
$ 161,46
(ongeveer € 131,93)
verzending: € 101,331
bestellenGesponsorde link
Thiyam, Usha:
Antioxidative compounds of rapeseed oil by-products for stabilization of rapeseed bulk oil and emulsions (Berichte Aus Der Lebensmitteltechnologie) - gebruikt boek

ISBN: 9783832244309

Maybe ex-library with stamps, 1 volume, please be aware of language, air mail shipment from Germany within 2-6 weeks

  - Verzendingskosten: EUR 101.33 buxbox

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Antioxidative Compounds of Rapeseed Oil By-products for Stabilization of Rapeseed Bulk Oil and Emulsions (Berichte Aus Der Lebensmitteltechnologie S.)


EAN (ISBN-13): 9783832244309
ISBN (ISBN-10): 3832244301
pocket book
Verschijningsjaar: 2005
Uitgever: Shaker Verlag GmbH, Germany

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-05-18T21:42:49+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-05-02T22:37:09+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783832244309

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-8322-4430-1, 978-3-8322-4430-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: usha
Titel van het boek: lebensmitteltechnologie, lebensmittel


Gegevens van de uitgever

Auteur: Usha Thiyam
Titel: Berichte aus der Lebensmitteltechnologie; Antioxidative compounds of rapeseed oil by-products for stabilization of rapeseed bulk oil and emulsions
Uitgeverij: Shaker
156 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2005-11-04
Gewicht: 0,234 kg
Taal: Engels
48,80 € (DE)
48,80 € (AT)
97,60 CHF (CH)
Not available (reason unspecified)

BC; PB; Hardcover, Softcover / Technik/Sonstiges; Technologie, allgemein


< naar Archief...