2011, ISBN: 3843331901, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: LAP Lambert Acad. Publ. Paperback, 148 Seiten, L=220mm, B=151mm, H=14mm, Gew.=239gr, [GR: 17100 - HC/Sozialwissenschaften allgeme… Meer...
Buchgeier.com Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Details... |
ISBN: 9783843331906
[ED: Paperback], [PU: Dictus Publishing], EFSA Science Colloquia aim to achieve a better unterstanding of the fundamental scientific issues related to risk assesment on food and feed and … Meer...
booklooker.de |
Rakuten.fr |
2011, ISBN: 3843331901, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: LAP Lambert Acad. Publ. Paperback, 148 Seiten, L=220mm, B=151mm, H=14mm, Gew.=239gr, [GR: 17100 - HC/Sozialwissenschaften allgeme… Meer...
EFSA - European Food Safety Authority (Ed.):
Development of Food-Based Dietary Guidelines - Experiences with FBDG - pocketboekISBN: 9783843331906
[ED: Paperback], [PU: Dictus Publishing], EFSA Science Colloquia aim to achieve a better unterstanding of the fundamental scientific issues related to risk assesment on food and feed and … Meer...
ISBN: 9783843331906
Livre
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Development of Food-Based Dietary Guidelines
EAN (ISBN-13): 9783843331906
ISBN (ISBN-10): 3843331901
pocket book
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: LAP Lambert Acad. Publ.
148 Bladzijden
Gewicht: 0,239 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-11-22T17:16:46+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-01-03T02:37:09+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783843331906
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-8433-3190-1, 978-3-8433-3190-6
< naar Archief...