- 5 resultaten
laagste prijs: € 7,20, hoogste prijs: € 32,28, gemiddelde prijs: € 13,50
1
PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - Ruhl, Thomas
bestellen
bij amazon.de
€ 12,01
verzending: € 3,991
bestellenGesponsorde link
Ruhl, Thomas:

PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - eerste uitgave

2012, ISBN: 9783942051354

pocketboek

Mitwirkende: Dollase, Jürgen, Mitwirkende: Jordi, Joan, Mitwirkende: Roca, Josep, Mitwirkende: Schmidt, Mathias, Mitwirkende: King, Johannes, Mitwirkende: Stemberg, Sascha, Mitwirkende: W… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.99) rebuy recommerce GmbH
2
PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - Ruhl, Thomas
bestellen
bij booklooker.de
€ 32,28
verzending: € 2,991
bestellenGesponsorde link

Ruhl, Thomas:

PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - pocketboek

2012, ISBN: 9783942051354

[ED: Taschenbuch], [PU: Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR], EAN: 9783942051354 Das Titelbild der Auflage kann abweichen. Buch mit Gebrauchsspuren und vereinzelten Knic… Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 2.99) Berg-Berg Bücherwelt Inh.Aksoy
3
PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - Ruhl, Thomas
bestellen
bij ZVAB.com
€ 8,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ruhl, Thomas:
PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - pocketboek

2012

ISBN: 3942051354

[EAN: 9783942051354], Gebraucht, wie neu, [SC: 0.0], [PU: Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR], KATEGORIEN / SCHULE & LERNEN, Neuwertig und ungelesen und Versand innerha… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) buchlando-buchankauf, Langwedel, SH, Germany [73098676] [Rating: 5 (von 5)]
4
PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - Thomas Ruhl
bestellen
bij buchfreund.de
€ 7,20
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Thomas Ruhl:
PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22) - pocketboek

2012, ISBN: 9783942051354

Taschenbuch Neuwertig und ungelesen und Versand innerhalb 24 Stunden mit Rechnung Neuwertig und ungelesen, evtl. eingeschweisst. AC 227217 Versandkostenfreie Lieferung Kategorien, Schule,… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Buchlando-Buchankauf, 24631 Langwedel
5
bestellen
bij Rakuten.fr
€ 7,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Thomas Ruhl:
Ruhl, T: Port Culinaire Twenty-two - gebruikt boek

ISBN: 9783942051354

Livre

2 Offers. Verzendingskosten:France. (EUR 0.00) Priceminister

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22)

Themen: - Golden Triangle: Die Roca Brüder, Avantgarde Part Thirteen; - Neue Deutsche Schule; - Honey, Honey, how you thrill me:...das honigsüße Leben; - Kulturpflanzen: Von der Entstehung der Arten../Wegweisende Gemüseküche; - Der Traum-Fänger, das Boot von Johannes King; - Texturforschung: Hans Horberth im Centre Culinaire-Basic textur auf dem Prüfstand; - Zu Gast bei den Miele Tafelküstlern: Martina Meuth, Bernd Neuner-Duttenhofer; - Chefs Irish Beef Club Awards 2011; - Chef-Sache 2012; - Chefs®evolution 2012; - Zucker Part Three-Back to the roots, Ralf Bos; - Weinblätter, Weintipps von Yvonne Hoffmann; - Wein in der Tube, Evert Kornmayer

Gedetalleerde informatie over het boek. - PORT CULINAIRE TWENTYTWO: Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22)


EAN (ISBN-13): 9783942051354
ISBN (ISBN-10): 3942051354
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Ruhl, Thomas, Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR
154 Bladzijden
Gewicht: 0,748 kg
Taal: deu

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-01-02T19:37:05+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-28T22:29:02+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783942051354

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-942051-35-4, 978-3-942051-35-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: thomas ruhl, philipp schmidt, hans horberth, jürgen dollase, jonnie boer, rühl, dollase juergen, johannes king, ralf bos, jürgen wolter, schmidt hans hermann, evert kornmayer, sergio herman, joan roca, hermann sascha
Titel van het boek: kulinarische, sammelband, port culinaire zero, twen, culina, geschmacksache, geschmackssache, port culinaire twenty two


Gegevens van de uitgever

Auteur: Thomas Ruhl
Titel: PORT CULINAIRE TWENTYTWO - Ein kulinarischer Sammelband (Nr. 22)
Uitgeverij: Verlag Kornmayer / Kornmayer, Hentschel u. Winter GbR
Verschijningsjaar: 2012-07-23
Taal: Duits
19,90 € (DE)
22,00 € (AT)
37,00 CHF (CH)
Withdrawn from sale

BC; PB; Hardcover, Softcover / Ratgeber/Essen, Trinken; Kochen, Essen und Trinken, Schreiben über Lebensmittel; CHEFS’ IRISH BEEF CLUB AWARD; Honig; Zucker Part Three; CHEFS®EVOLUTION; Texturexperiment; Golden Triangle; Neue deutsche Schule; CHEF-SACHE; Kochschule Apfelgut; Traumfänger; Avantgarde


< naar Archief...