- 5 resultaten
laagste prijs: € 112,91, hoogste prijs: € 1.990,73, gemiddelde prijs: € 960,97
1
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 1.990,73
verzending: € 19,001
bestellenGesponsorde link
Boué, Vincent; Delorme, Hubert; McLahan, Clay:

Enciclopedia de la Gastronomia Francesa - pocketboek

2012, ISBN: 848076886X

[EAN: 9788480768863], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Editorial Blume], 848076886X, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 19.00 V Books, DH, SE, Spain [53985426] [Rating: 5 (von 5)]
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 1.990,73
verzending: € 19,001
bestellenGesponsorde link

Boué, Vincent; Delorme, Hubert; McLahan, Clay:

Enciclopedia de la Gastronomia Francesa - pocketboek

2012, ISBN: 848076886X

[EAN: 9788480768863], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Editorial Blume], 848076886X, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 19.00 V Books, DH, SE, Spain [53985426] [Rating: 4 (von 5)]
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 357,24
verzending: € 15,001
bestellenGesponsorde link
Boué, Vincent; Delorme, Hubert; McLahan, Clay:
Enciclopedia de la gastronomía francesa - pocketboek

2012

ISBN: 848076886X

[EAN: 9788480768863], [PU: BLUME (Naturart)], Books

Verzendingskosten: EUR 15.00 Blue Rock Books, Marbella, MA, Spain [73036531] [Rating: 4 (von 5)]
4
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 353,22
verzending: € 15,001
bestellenGesponsorde link
Boué, Vincent; Delorme, Hubert; McLahan, Clay:
Enciclopedia de la gastronomía francesa - pocketboek

2012, ISBN: 848076886X

[EAN: 9788480768863], [PU: BLUME (Naturart)], Books

Verzendingskosten: EUR 15.00 Blue Rock Books, Marbella, MA, Spain [73036531] [Rating: 5 (von 5)]
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 111,46
(ongeveer € 112,91)
verzending: € 18,341
bestellenGesponsorde link
Boué, Vincent:
Enciclopedia de la gastronomía francesa - pocketboek

ISBN: 9788480768863

paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items., 2.5

Verzendingskosten: EUR 18.34 Bonita

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Enciclopedia de la gastronomía francesa

200 técnicas culinarias y trucos indispensables para realizar con éxito todas las preparaciones de base, corte de las carnes, fileteado de los pescados, presentación de las hortalizas, pastas y salsas saladas o azucaradas, pasteles y postres. Los secretos de los mejores chefs franceses y sus recetas emblemáticas, y de los especialistas más reconocidos según su especialidad. Una obra definitivamente pedagógica y completamente ilustrada para cocineros noveles y profesionales. Esta enciclopedia excepcional se inscribe en la tradición de las obras de referencia que contribuyen a la difusión de la cocina francesa en el mundo. Se trata de un aliado precioso para el cocinero. Tanto si es profesional como aficionado, como si trata de verificar las proporciones o la secuencia de una receta, realizar un plato clásico olvidado o reinventarlo, siempre hay un momento en el que debe dirigirse al texto y consultar y seguir los consejos de sus compañeros. Con esta nueva biblia culinaria, se ha levantado la barrera de los gestos,. He aquí explicados los secretos de la preparación de los grandes clásicos de la cocina francesa. Pele, pique, corte, albardille, ase, brasee, prepare fondos y sabayones, láncese a la preparación de la lubina a la sal, las limosneras de queso de cabra y otros entrantes memorables... Siempre que maneje el cuchillo, la cocina vivirá. Y mientras haya cocina, habrá esperanza.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Enciclopedia de la gastronomía francesa


EAN (ISBN-13): 9788480768863
ISBN (ISBN-10): 848076886X
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Ed. Blume
512 Bladzijden
Taal: spa/Spanisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-07-16T05:19:28+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-11-08T13:23:03+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9788480768863

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
84-8076-886-X, 978-84-8076-886-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hubert, boue, vincent boué, delorme
Titel van het boek: gastronomia


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9788416138265 Enciclopedia de la gastronomía francesa (Boué, Vincent)


< naar Archief...