ISBN: 9788886174824
Un approccio moderno alle tecniche di ospitalità nel campo alberghiero e della ristorazione coinvolge diversi tipi di professionalità. Maître, sommelier, barman, cameriere, hostess e rest… Meer...
ibs.it Nr. 9788886174824. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten,, exclusief verzendingskosten Details... |
2014, ISBN: 9788886174824
Illustrator: Puksic, J. Bibliotheca Culinaria, Paperback, Publiziert: 2014-08-07T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Books Global Store, Special Features, Books, Foreign Language Books, Resta… Meer...
amazon.co.uk |
2014, ISBN: 9788886174824
Illustrator: Puksic, J. Bibliotheca Culinaria, Taschenbuch, 409 Seiten, Publiziert: 2014-08-07T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Kategorien, Bücher, Bibliotheca Culinaria, 2014
amazon.de |
2014, ISBN: 9788886174824
Bibliotheca Culinaria, 2014. Paperback. New. Italian language. 11.81x8.58x0.94 inches., Bibliotheca Culinaria, 2014, 6
Biblio.co.uk |
ISBN: 9788886174824
Paperback, [PU: Bibliotheca Culinaria]
BookDepository.com Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9788886174824
Un approccio moderno alle tecniche di ospitalità nel campo alberghiero e della ristorazione coinvolge diversi tipi di professionalità. Maître, sommelier, barman, cameriere, hostess e rest… Meer...
2014, ISBN: 9788886174824
Illustrator: Puksic, J. Bibliotheca Culinaria, Paperback, Publiziert: 2014-08-07T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Books Global Store, Special Features, Books, Foreign Language Books, Resta… Meer...
2014
ISBN: 9788886174824
Illustrator: Puksic, J. Bibliotheca Culinaria, Taschenbuch, 409 Seiten, Publiziert: 2014-08-07T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Kategorien, Bücher, Bibliotheca Culinaria, 2014
2014, ISBN: 9788886174824
Bibliotheca Culinaria, 2014. Paperback. New. Italian language. 11.81x8.58x0.94 inches., Bibliotheca Culinaria, 2014, 6
ISBN: 9788886174824
Paperback, [PU: Bibliotheca Culinaria]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Arte e scienza del servizio
EAN (ISBN-13): 9788886174824
ISBN (ISBN-10): 8886174829
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2005
Uitgever: Bibliotheca Culinaria
412 Bladzijden
Taal: ita/Italienisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-05-18T21:48:33+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-12-06T12:07:20+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9788886174824
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
88-86174-82-9, 978-88-86174-82-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: heinz beck, simone, giraudo, umberto eco
Titel van het boek: arte servizio, beck, heinz, culinaria, italien, scienza arte
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9788886174459 Arte e scienza del servizio (Heinz. Giraudo, Umberto. Pinoli, Simone. Beck)
< naar Archief...