- 0 resultaten
laagste prijs: € 124,61, hoogste prijs: € 147,66, gemiddelde prijs: € 137,83
1
A Handbook of Food Processing in Classical Rome - David Thurmond
bestellen
bij lehmanns.de
€ 147,66
verzending: € 0,00
bestellen
David Thurmond:

A Handbook of Food Processing in Classical Rome - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

For Her Bounty No Winter, Buch, Hardcover, Rome was able to support a huge urban population by providing it with the rudiments of human nutrition in the form of processed foods. This volu… Meer...

Verzendingskosten:Versand in 15-20 Tagen. (EUR 0.00)
2
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - Thurmond, David
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 108,92
(ongeveer € 127,75)
verzending: € 5,63
bestellen

Thurmond, David:

A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

Brill, Hardcover, Auflage: Illustrated, 304 Seiten, Publiziert: 2006-07-14T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 38 illustrations, 0.68 kg, Verkaufsrang: 10908050, History & Cri… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.63)
3
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - Thurmond, David
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 120,63
(ongeveer € 141,48)
verzending: € 5,25
bestellen
Thurmond, David:
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - gebonden uitgave, pocketboek

2006

ISBN: 9789004152366

Brill, Hardcover, Auflage: Illustrated, 304 Seiten, Publiziert: 2006-07-14T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 38 illustrations, 0.68 kg, Verkaufsrang: 10908050, History & Cri… Meer...

Verzendingskosten:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Lieferung von Amazon. (EUR 5.25) Amazon.co.uk
Betaalde advertentie
4
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - Thurmond, David L.
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 108,31
(ongeveer € 124,61)
verzending: € 5,52
bestellen
Thurmond, David L.:
A Handbook of Food Processing in Classical Rome: For Her Bounty No Winter (Technology and Change in History): 09 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

Brill, Hardcover, Auflage: Illustrated, 294 Seiten, Publiziert: 2006-07-14T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 38 illustrations, 0.68 kg, Verkaufsrang: 10535832, History & Cri… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.52)
5
A Handbook of Food Processing in Classical Rome - David Thurmond
bestellen
bij lehmanns.de
€ 147,66
verzending: € 0,00
bestellen
David Thurmond:
A Handbook of Food Processing in Classical Rome - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9789004152366

For Her Bounty No Winter, Buch, Hardcover, [PU: Brill], Brill, 2006

Verzendingskosten:Versand in 15-20 Tagen. (EUR 0.00)

Bijzonderheden over het boek
A Handbook of Food Processing in Classical Rome

A careful analysis of Roman food processes, including those for cereals, olive oil, wine, other plant products, animal products, and condiments. The work combines analysis of literary and archaeological evidence with that of traditional comparative practices and modern food science.

Gedetalleerde informatie over het boek. - A Handbook of Food Processing in Classical Rome


EAN (ISBN-13): 9789004152366
ISBN (ISBN-10): 9004152369
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: Brill
294 Bladzijden
Gewicht: 0,680 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-04T16:39:19+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-09-13T21:30:15+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9789004152366

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
90-04-15236-9, 978-90-04-15236-6


< naar Archief...